Збільшення грудей: Все,що ви хотіли знати,але боялися запитати

Збільшення грудей: Все,що ви хотіли знати,але боялися запитати

11.05.18 17:55 0 1033

Якщо вас не влаштовує форма або розмір грудей, то, цілком можливо, ви не раз замислювалися про пластичну операцію. І ви не самотні - за статистикою, більше половини дівчат незадоволені станом своїх грудей і хотіли б щось в них змінити. Інша справа, що маммопластика більше інших операцій оповита міфами і легендами, в результаті чого на неї мало хто вирішується (найчастіше ті, чиї друзі або близькі пережили подібне хірургічне втручання і залишилися задоволені).

Як зрозуміти, що операція дійсно необхідна?

Рішення про операцію пацієнтка приймає сама, лікар ні в якому разі не вмовляє людину. Лікар лише пояснює, що в даному конкретному випадку можна зробити та якими засобами (маммопластику на сьогоднішній день можна зробити трьома хірургічними шляхами). Спочатку дівчина сама каже, що вона хоче змінити: скорегувати, збільшити, прибрати асиметрію або птоз молочних залоз, а вже після цього хірург рекомендує шляхи вирішення проблеми. Більш того, іноді лікар відмовляє пацієнтці в операції.

До медичних показань збільшення грудей, в разі якщо жінка не народжувала, відноситься гіпертрофія молочних залоз, а якщо мова йде про вже перенесені пологи та годування грудьми - післялактаційна гіпертрофія (найчастіше груди після лактації можуть перебувати в стані птозу, тоді може бути виконане ендопротезування). В окремих випадках вдаються до такої процедури, як мастопексія.

Як вибрати професійного хірурга?

Це дуже складне питання. На сьогодні, є дуже велика кількість клінік і хірургів, так що пацієнтові інколи буває складно зробити правильний вибір. Перш за все, варто уважно читати резюме хірурга: потрібно подивитися, яка в нього освіта, де він стажувався (в яких відділеннях), який у нього операційний стаж (він повинен становити не менше 7 років).

Плюс, важливо звернути увагу на репутацію самої клініки - успіх операції залежить не тільки від професіоналізму хірурга, але і від устаткування та, особливо, від хорошого анестезіологічного забезпечення. Перевірити клініку досить легко - вам на допомогу прийдуть рейтинги і відгуки на спеціалізованих форумах.

В який міф про збільшення грудей досі вірить більшість дівчат?

Найпоширеніші питання на консультації - це, звичайно, питання про онкологію. Частіше іншого запитують, чи пов'язана маммопластика з раком грудей і чи може операція спровокувати онкологію такого роду. Однак вам варто знати, що ендопротезування не викликає подібних проблем - це підтверджено дуже серйозними і багаторічними американськими дослідженнями. Суть в тому, що імплантати ставлять під м'яз, так що ніякого контакту з молочною залозою немає.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ