Члени координаційної ради обговорили проведення першого Регіонального форуму на Житомирщині

Члени координаційної ради обговорили проведення першого Регіонального форуму на Житомирщині

12.05.18 09:12 0 481
Як проходитиме І Регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей» та що потрібно врахувати на наступний рік, обговорили члени координаційної ради при облдержадміністрації.

Засідання координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при ОДА відбулося 11 травня, за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Костянтин Лопушанський розповів присутнім про заходи у рамках форуму та його учасників.

«У рамках заходу відбудеться засідання дискусійного клубу за участю різних посольств, представників районів, громад, торгово-промислових палат різних країн, де презентують економічний потенціал Житомирщини та перспективні інвестиційні проекти. Після цього проходитимуть тематичні панельні дискусії, будуть розміщені тематичні виставки, містечко майстрів та багато іншого», – поінформував Костянтин Лопушанський.

Члени координаційної ради наголосили на необхідності наступного року проводити такий форум у вихідний день, щоб мати можливість залучити якомога більшу кількість молоді, підприємств та організацій, які не можуть взяти участь через велику зайнятість у будні дні.

Нагадаємо, перший Регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей» пройде 16 травня у Житомирі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ