Ігор Гундич: відновлений ФОК стане спортивним осередком для жителів Овруцького району

Ігор Гундич: відновлений ФОК стане спортивним осередком для жителів Овруцького району

12.05.18 11:14 0 604
Фізкультурно-оздоровчий комплекс в Овручі – один із об'єктів ДФРР, який відновлюватимуть у 2018 році на Житомирщині. Вже незабаром оновлений ФОК у стане спортивним осередком для жителів району.

У цьому впевнений голова ОДА Ігор Гундич, який перевірив хід робіт на спортивному об'єкті у рамках робочої поїздки до Овруцького району 11 травня.

— «Багато спортивних об'єктів відкриємо вже цього року. Це – майбутній ФОК у м. Овруч. перевірив, як реконструюють ФОК – роботи продовжуються. Тільки після створення Овруцької ОТГ громада стала спроможною на співфінансування відбудови об'єкту. Цьогоріч спрямовуємо сюди 3,1 млн грн з ДФРР та кошти місцевого бюджету і створимо фізкультурно-оздоровчий комплекс», – зазначив Ігор Гундич.

За словами голови ОДА, цього року також реконструюють такі спортивні об'єкти як стадіон «Полісся» в Житомирі, спорткомплекс «Динамо» в Радомишлі, басейн в Ємільчине.

— «Завдяки перемогам наших спортсменів, яких у квітні ми мали 152 чемпіони України, Житомирщина поступово і впевнено стає спортивним хабом. Тому для нас важливо створити і належну інфраструктуру для розвитку спорту. Впевнений, що фізкультурно-оздоровчий комплекс в Овручі стане одним із символів змін, які ми впроваджуємо у результаті ініційованої Президентом України реформи децентралізації. А також новим спортивним осередком для жителів всього району», – зазначив Ігор Гундич. —

Проект передбачає реконструкцію будівлі котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс у м. Овруч. Зведений кошторисний розрахунок – 7,8 млн грн, з яких 3,1 млн грн – кошти ДФРР.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщину надійшла ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ