Happy Socks: Історія бренду

Happy Socks: Історія бренду

13.05.18 23:06 0 1420

Happy Socks - це бренд-виробник шкарпеток для повсякденного носіння і занять спортом, а також білизни та домашнього одягу. Він був заснований в Швеції двома дизайнерами, які вирішили створити носки, які зможуть «вийти за рамки дозволеного!»

Дев'ять років тому ніхто не замислювався про те, що шкарпетки можна використовувати як майданчик для реального творчості. Звичайно, при бажанні знайти різнокольорові шкарпетки можна було і тоді, але в будь-якому випадку ніхто не приділяв їм особливої  уваги. Все змінилося в квітні 2008 року, коли дизайнери Мікаель Содерлінд і Віктор Тель зрозуміли, що втомилися від сірих буднів і однотонних шкарпеток і вирішили ощасливити весь світ, додавши в самі звичні й повсякденні речі яскравий дизайнерський штрих, неперевершену якість, майстерність виконання та креативність. Саме такий незвичайний, новаторський підхід дозволив шкарпеткам і білизні з лінійки Happy Socks в досить короткі терміни завоювати популярність у всьому світі. До речі, в Україні купить носки Happy Socks можна в інтернет-магазині https://insecret.com.ua/.

Креативний директор Happy Socks Віктор Теллі працював графічним дизайнером та ілюстратором до тих пір, поки не пов'язав свою долю з цим яскравим дизайнерським брендом. При створенні колекцій шкарпеток і білизни він використовує принцип драматичного мистецтва Шекспіра - «все або нічого»: ніяких півтонів і недомовленостей, тільки буйство почуттів і фарб! В результаті виходить незвичайний, яскравий дизайн, який відрізняє Happy Socks від інших марок. Девіз творця бренду: «Все в задоволення, ніякої рутини» наочно демонструє, як звичайну, повсякденну річ можна перетворити в яскравий і модний аксесуар.

Генеральним директором ТМ є Мікаель Содерлінд. До створення проекту Happy Socks він 10 років пропрацював в дизайні і рекламі. Чудово розбираючись в сферах передового шведського маркетингу та дизайну, цей дивовижний і креативний дует досить легко зумів створити модний шкарпетковий бренд зі світовим ім'ям. Креативність, свіжий погляд на звичні речі, по-шведськи продуманий дизайн, смілива маркетингова стратегія і кольорові шкарпетки європейської якості - це і є секрет успіху Happy Socks!

Happy Socks відмінно підходять усім - хіпстера і діловим людям, дітям і їх батькам. Цей бренд створений для людей, які люблять колір, цінують яскраве і незвичайне. Це те, що змусить вас посміхнутися навіть в самі сірі будні. Вироби цього бренду підкреслять ваш стиль та індивідуальність і порадують якістю матеріалу. По-шведськи продуманий дизайн, який надовго запам'ятається своїми деталями та оригінальністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Делала ли Мила Кунис ...
Наступна новина: Как избавиться от игромании?

КОМЕНТАРІ