Чай Пуер: Що потрібно знати?

Чай Пуер: Що потрібно знати?

14.05.18 21:27 0 1462

"Про ефект чаю Пуер ходять легенди. Але чи має він ті самі якості, які приписують йому в нашій країні? Можливо, безмежний інтерес людини до чогось незвичайного змушує перебільшувати тонізуючі властивості цього легендарного чаю, називаючи їх п'янкими та навіть наркотичними. Насправді ж, дія чаю Пуер обумовлена вмістом в ньому величезної кількості ферментів і кофеїну. Саме ці активні речовини призводять нервову систему людини в тонус, що багато хто звик називати сп'янінням", - розповідає співробітник інтернет-магазину "Чайний Дворик". Тут безпосередньо можна замовити каву, чай Puer, чорний, зелений, білий, ройбуш, оолонг й інші композиції та суміші чаїв за доступною ціною, адже в chaynyydvorik.com.ua діє система знижок. Окрім того, магазин здійснює безкоштовну доставку по Україні.

Корисні властивості Пуеру

Відомі також такі властивості цього чаю, як:

  • здатність знижувати цукор у крові;
  • сприяння схудненню;
  • підвищення працездатності.

Якщо раптом з'являється запаморочення або слабкість після чаювання, то можна сказати про прояв процесу гліколізу, який легко вдається компенсувати, з'ївши щось солодке.

Чай Puer: Варити або все таки заварювати?

Найчастіше Пуер заварюють в чайнику. Але при всьому цьому такий процес скоріше можна назвати варінням, а ніяк не заварюванням.

Всі, хто хоча б трохи знайомий з традицією чайної церемонії, повинні відчути на собі потужну тонізуючу властивість цього чаю. Будучи практично гордістю Китаю, цей по-справжньому чорний чай недарма заслужив в Україні повагу знавців.

Відгуки про китайський чай Пуер можуть здатися злегка дивовижними. Адже одні люди приписують йому можливість «вставляти не по-дитячому», а інші говорять, що він може "тонізувати та бадьорити не на жарт". Все це лише різні думки людей, зацікавлених в тому чи іншому ефекті.

Просто важливо оцінити по праву всі грані цього напою. Не потрібно присвоювати йому принизливі властивості наркотичних, токсичних або психотропних речовин. Пуер - це чудовий дар від природи, який має спробувати кожен любитель чаю!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ОДА у вишиванці: На ...
Наступна новина: Відпочинок на морі з дітьми

КОМЕНТАРІ