На Житомирщині до роботи антирейдерського штабу долучилася заступник Міністра юстиції

На Житомирщині до роботи антирейдерського штабу долучилася заступник Міністра юстиції

15.05.18 11:00 0 537
Заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова розглянула питання, з якими звернулися жителі Житомирщини до антирейдерського штабу.

Засідання штабу відбулося 14 травня, у Житомирі за участю керівника апарату облдержадміністрації Олексія Шатила.

— «Саме створення штабу, де збираються представники усіх органів, які тим чи іншим способом можуть допомогти людям, є дієвим інструментом. Якщо є питання до правоохоронних органів, екологічної інспекції – тут же на засіданні звертаємося до них. Якщо справді мова йде про рейдерське захоплення, перереєстрацію землі – управління юстиції допоможе звернутися до антирейдерської комісії, яка посприяє відновленню прав достатньо швидко. Я абсолютно впевнена, що така ініціатива важлива не лише з точки зору юридичної допомоги, але і для того, щоб показати людям, що ми завжди готові чути і вирішувати проблему. І проведення правопросвітницької роботи завжди буде попередженням конфліктів», – зазначила Олена Сукманова.

Також заступник Міністра додала, що Житомирщина не є лідером у кількості скарг та «рейдерських» справ, і на це також впливає робота антирейдерського штабу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ