У прес-турі на Тернопільщині перебувають журналісти з Херсонщини

У прес-турі на Тернопільщині перебувають журналісти з Херсонщини

15.05.18 12:27 0 457
Протягом двох днів у Тернопільській області у прес-турі перебувають журналісти з Херсонщини. Розпочали вони своє знайомство з тернопільським регіоном із спілкування з головою облдержадміністрації Степаном Барною.

«Я щиро радий вітати вас на Тернопіллі, й мені приємно, що ви знайшли для себе можливість відвідати наш край. Сподіваюся, перебування у нашій області для вас буде цікавим, пізнавальним та плідним», – зазначив голова ОДА Степан Барна.

Зокрема, журналісти з Херсонщини побувають на підприємствах СЕ Борднетце-Україна, а також відвідають фермерське господарство «Гадз», побувають у Байковецькій громаді та у Збаразькому замку. Адже мета їхнього візиту якраз знайомство з регіоном, його розвитком та потенціалом, ознайомлення із успішним проведенням реформи децентралізації, розвитком інфраструктури, зокрема дорожньої, роботою підприємств та бізнесу, а також ознайомлення із туристичним потенціалом.

«Такі прес-тури уже є традиційними для Тернопільської області. Минулого, 2017 року, ми прийняли 8 прес-турів із різних областей України. Всім нашим гостям ми говоримо, що Тернопільська область – це благодатний край з понад 30 замками та двома великими духовними центрами, які є перлиною та окрасою нашої області. Саме духовні святині у Зарваниці та у Почаївській лаврі щороку приваблюють до нашого регіону понад два мільйони туристів. На початку цього року ми також презентували проект «Тернопільське Придністер'я», який покликаний розвивати еко- та агротуризм», – поінформував Степан Барна.

Також він наголосив, що область успішно рухається шляхом децентралізації. На маємо вже 42 діючі громади. Ремонтуємо також основні магістралі й місцеві дороги, створюємо всі умови для розвитку й роботи бізнесу. Власне, в успішності громад, підприємств, у тому, як розвивається область та якими туристичними дивовижами приваблює гостей, будуть особисто переконуватися журналісти з Херсонської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вiктор Мацикур: Обласна ...
Наступна новина: Чернігів: Свято останнього ...

КОМЕНТАРІ