Чернігівська міська лікарня № 3 отримала неінвазивний аналізатор формули крові «АМП»

Чернігівська міська лікарня № 3 отримала неінвазивний аналізатор формули крові «АМП»

15.05.18 11:34 0 575
У Чернігівській міській лікарні № 3 з'явився новий неінвазивний аналізатор формули крові «АМП». Чернігів став п'ятим містом, де з'явився такий аналізатор.

Міській лікарні його подарували представники Народного Руху України - розробники національної програми «Україна здорова» та українського виробника – ТОВ НВК «Біопромінь» 14 травня.

Від імені територіальної громади міста Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко подякував гостям за такий подарунок. Він також порекомендував начальнику управління охорони здоров'я міської ради ознайомитися зі всіма пропозиціями цього виробника для визначення більш комплексної подальшої співпраці. Можливо, в майбутньому в місті буде створений єдиний міжлікарняний майданчик, де будуть робитися такі сучасні дослідження для всіх пацієнтів.

За словами представника організації-виробника, використання такого аналізатора дозволяє максимально швидко виявляти найбільш уразливі патологічні ланки організму людини, суттєво скоротивши час діагностики на шляху встановлення правильного діагнозу.

Таким приладом за 180 секунд за допомогою високочутливих датчиків, під'єднаних до біологічно-активних точок тіла людини, робиться аналіз крові (без лабораторного втручання) та діагностика всього організму по 130 параметрам. Аналіз здійснюється за допомогою комп'ютерної обробки показників з подальшим наданням лікарю рекомендацій щодо обстеження. Він також дає можливість оцінити стан організму з позиції його функціональної гемодинамічної збалансованості водного обміну та газового гомеостазу, визначити схильність до змін ЦНС та ССС, внутрішніх органах, обміну речовин та ін., а також оцінити компенсаторні можливості організму.

Принцип роботи приладу базується на дослідженні здатності організму людини змінювати активність енерготропної функції вегетативної нервової системи. По динаміці температурних показників та часу їх стабілізації, вимірювання інфрачервоного випромінювання, можна судити про біохімічні процеси, які відбуваються в організмі людини з урахуванням індивідуальних даних пацієнта.

Чернігівська міська лікарня № 3 — це багатопрофільний сучасний лікувально-профілактичний заклад, в якому створені всі необхідні умови для успішного лікування хворих, впроваджуються інноваційні технології, що допомагають удосконалити діагностику, профілактику й лікування широкого спектру захворювань.

На даний час в лікарні працює 540 чоловік. З них лікарів – 83, середніх медпрацівників – 218, молодших медпрацівників – 126, адміністрація та обслуговуючий персонал – 113.

В цьому медичному закладі лікарі-нейрохірурги успішно проводять складні оперативні втручання на головному мозку в разі судинних захворювань, пухлин, черепно-мозкових травм. У лікарні є унікальна база відновлювального та реабілітаційного лікування хворих, зокрема й широкий спектр водолікування, бальнеотерапії.

Також заклад має сучасні лабораторії: клініко-діагностичну, бактеріологічну, полімеразної ланцюгової реакції та радіоізотопну. Дослідження виконуються за допомогою сучасного обладнання (автоматичні та напівавтоматичні аналізатори) країн-виробників США, Італії, Іспанії, Латвії.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині у 2018 році ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ