Професійне ветеринарне обладнання

Професійне ветеринарне обладнання

15.05.18 21:54 0 693

Кожен практикуючий ветеринар повинен мати в своєму арсеналі професійне обладнання. Від того, наскільки воно якісне, безпосередньо залежить комфорт і ефективність роботи. Надавати ветеринарну допомогу непросто. Для цього мало мати тільки профільну освіту, досвід або навички, необхідно також подбати про гідну матеріальну базу. Особливої ​​актуальності питання надання якісної ветдопомоги набуває у великих тваринницьких господарствах.

Роль ветеринарного обладнання в тваринництві

Для надання якісної, а головне, своєчасної ветеринарної допомоги великій кількості тварин потрібні спеціальні інструменти. Наприклад, для масової вакцинації звичайний шприц не підійде, зате ін'єктор з дозатором впорається із завданням на «відмінно». Професійний ін'єктор, як правило, забезпечений короткою міцною голкою і працює за принципом пістолета, тобто для того, щоб зробити укол, досить легко натиснути на пусковий механізм. Це заощаджує не тільки час, а й вакцину.

Спеціальні маркери, фарби і олівці допомагають вести облік. Для масштабного поголів'я це можуть бути татуювання з номером, для більш дрібних господарств вушні бирки або браслети. Маркування дуже зручне не тільки з позиції сільськогосподарського менеджменту, а й у ветеринарній практиці. За допомогою ідентифікатора можна контролювати хід лікування, періодичність вакцинацій і т. д.

Прикладів, що підтверджують необхідність придбання, ветобладнання та інструменту просто маса.

Продаж ветеринарного обладнання

Компанія «Інтермедіка» пропонує якісне лабораторне та ветобладнання (оборудование для ветеринарии), яке призначене для великої та дрібної рогатої худоби, кролів, птиці та домашніх вихованців. На сайті компанії http://intermedica.com.ua/, ви знайдете: аналізатори, тест-полоски, пробірки, коугаломіри, витратні матеріали та багато іншого.

«Інтермедіка» піклується про якість пропонованих товарів. Все обладнання сертифіковане, відповідає стандартам і задовільнить вимоги самого найвибагливішого фахівця!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ