Степан Барна бере участь у Х Європейському економічному конгресі

Степан Барна бере участь у Х Європейському економічному конгресі

16.05.18 09:11 0 511
Х Європейський економічний конгрес розпочався 14 травня у Республіці Польща, м. Катовіце. Участь у заході разом з першим віце-прем'єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим у складі офіційної делегації команди Мінекономрозвитку взяв голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

Цьогорічний ювілейний конгрес вражає своєю масштабністю. Захід об'єднав тисячі представників політики, бізнесу, польських урядових міністерств, очільників та менеджерів найбільших польських компаній, інноваційних молодих підприємців та великих інвесторів з Європи.

«Мета Х Європейського економічного конгресу – координація розвитку європейської економіки, а також розширення торгівлі зі стратегічними партнерами. Це чудова можливість для переймання досвіду та налагодження економічної співпраці. Також демонструються особливості країн, регіонів, їхній потенціал для залучення інвесторів», - зазначив Степан Барна.

Учасники економічного конгресу візьмуть участь у понад сотні панельних дискусій, сесій, зустрічей, тощо. Триватиме захід до 16 травня.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1270728429697406

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ