Житомирщина: не пропустіть! Скористайтеся Топ-5 можливостями

Житомирщина: не пропустіть! Скористайтеся Топ-5 можливостями

16.05.18 08:26 0 479
Якщо у вас виникає питання як долучитися до громадського простору, тоді запрошуємо скористатися топ-5 можливостями: форум, конкурс, навчання, ярмарки і семінари. І Регіональний форум «Житомирщина - територія можливостей»

Форум проходитиме 16 травня у Житомирі та поєднає проведення ІІІ Форуму роботодавців та Ярмарку вакансій.

Мета форуму – продемонструвати особливості та потенціал області, сформувати стратегію, механізми й інструменти розвитку.

Під час форуму обговорюватимуть проблеми та осмислення сучасних тенденцій, налагоджуватимуть систему комунікації представників державних та приватних інституцій, громадськості.

Тож, якщо ти активний та зацікавлений у розвитку інвестиційного, виробничого, технологічного, природного, туристично-рекреаційного, культурного, безпекового потенціалу Житомирської області запрошуємо взяти участь у масштабному Форумі.

Деталі:http://oda.zt.gov.ua/shist-tematichnix-vistavok-praczyuvatime-na-forumi-16-travnya-u-zhitomiri.html.

Школа журналістики УКУ оголошує відбір на Фестиваль мобільного кіно

Школа журналістики УКУ спільно з Міжнародним фестивалем про права людини Docudays UA за підтримки Британської ради запрошує на Фестиваль мобільного кіно.

Mobile Flix Fest: креативні індустрії в долоні! Театр, живопис, кінематограф, музика, технології, медії, архітектура, дизайн, мода, реклама etc – все навколо твоєї камери.

У ракурсі фестивалю – коротке кіно оригінального змісту та нові можливості цифрової мови. Програма охоплює усі тематичні напрямки креативних індустрій – від мистецьких до інноваційних.

Мета проекту – продемонструвати, як такі ініціативи формують імідж України у світі та сприяють культурному обміну для творчої співпраці.

Деталі:http://journalism.ucu.edu.ua/program-highlights/8226/. Перший міжнародний ярмарок грантів у сфері культури

2 липня 2018 р - у Києві відбудеться «Перший міжнародний ярмарок грантів у сфері культури», організований Національним Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки Українського культурного фонду. Інформаційний партнер - Громадський Простір.

Щорічне проведення «Міжнародного ярмарку грантів у сфері культури» стане доброю традицією та ефективним майданчиком для спілкування між грантодавцями та представниками культурних і креативних індустрій, які перебувають у пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проектів та ініціатив в Україні.

Серед учасників ярмарку – Міжнародний фонд «Відродження», British Council, Culture Bridges та інші закордонні інституції і посольства, які надаватимуть актуальну інформацію про напрями проектів за якими здійснюється грантова підтримка.

Заявки на участь у Ярмарку приймаються до 15 червня 2018 р.

Деталі:https://www.facebook.com/events/218479365405040/.

BWB оголошує конкурс мікро-грантів

Організація «Burners Without Borders» (BWB) оголошує про відкриття програми мікро-грантів для для креативних громадських проектів, що мають на меті розвиток громад. Розмір грантів - 100-1500 доларів США.

Дедлайн - 4 червня 2018 року.

Деталі:http://gurt.org.ua/news/grants/45561/.

Одноденний семінар «Молодіжна політика в ОТГ»

З ініціативи Міністерства молоді та спорту України та в рамках проекту «Громадянське суспільство задля демократії та прав людини в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, розроблено одноденний семінар з питань молодіжної політики для представників об'єднаних територіальних громад (ОТГ).

Необхідність розробки такої програми виникла в процесі проведення 3-денних базових тренінгів за програмою «Молодіжний працівник», що реалізується Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Програмою розвитку ООН та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики.

Партнери програми отримали велику кількість запитів на проведення 1-денної навчальної сесії окремо для представників ОТГ, які відповідальні за роботу з молоддю.

Реєстрація триватиме до 12:00 год 24 травня.

Відібрані учасники будуть повідомлені 26 травня.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Можливість співпраці з ...
Наступна новина: Чернігівські педагоги ...

КОМЕНТАРІ