Кращі школи англійської мови: Як вони повинні вчити?

Кращі школи англійської мови: Як вони повинні вчити?

16.05.18 22:15 0 935

"Англійська - мова великого Шекспіра та іронічного Джерома К. Джерома, Моема і Марка Твена, Драйзера і Хемінгуея. Скільки великих людей говорило на ньому, а зараз з його допомогою говорять комп'ютерники та програмісти всього світу. Та й фахівці інших напрямків користуються саме цією мовою міжнародного спілкування", - розповідає Пулін Сергій (засновник школи англійської мови в Дніпрі).

Прочитати книгу в оригіналі, зрозуміти потрібну статтю, опубліковану в журналі або подивитися оригінальні новини на відомому телеканалі - всюди потрібна англійська. До речі, кращі школи англійської мови не обмежуються простим читанням підручника і написанням диктантів. Обов'язкове читання газет, лінгафонний кабінет, спілкування в групах та цільові закордонні поїздки для практики - ось програма нинішніх методик, яка не тільки дає знання, але і допомагає почати говорити.

Практично нічого в наш час неможливо зробити без знання іноземної мови. Візьмеш якусь техніку, а інструкція не містить українського опису. Вирушиш в торговий центр - суцільно вивіски іноземною. На державному рівні теж не відстають від подібної тенденції.

Чи не є секретом той факт, що англійська сьогодні використовується для міжнародного спілкування та документообігу. Людина, вчасно освола такі знання, якісно виділяється на тлі інших. Особливо, якщо брати до уваги сьогоднішню ситуацію з працевлаштуванням і конкуренцією на кожне робоче місце.

Причини вивчення англійської

Знання англійської відкриває перед будь-якою людиною великі можливості -підвищення шансів знайти престижну роботу і отримувати високу зарплату. Це свобода в спілкуванні з людьми, засвоєння нової інформації, знайомство з новими культурами і велика впевненість в собі.

Основна причина, яка підштовхує людину відвідувати кращі курси англійської мови - це прагнення до підвищення свого професійного рівня і бажання кар'єрного росту. І це зрозуміло, адже сьогодні роботодавець, вибираючи з двох претендентів на вільну посаду, вибере того, хто володіє іноземною мовою.

Ще однією причиною, що спонукає людей, особливо школярів, шукати кращі курси англійської в Україні - це глобалізація світових мереж, де підліток і доросла людина має можливість вийти на зв'язок і поспілкуватися з жителем будь-якої країни світу через Інтернет. А так як англійську знають майже всі жителі планети, то спілкуватися доводиться в основному на цій мові.

Знання міжнародної мови полегшить життя будь-якого мандрівника, адже при відвідуванні будь-якої країни доводиться спілкуватися з місцевими жителями, з персоналом готелів, ресторанів і з прикордонними службами. Причому для початку достатньо буде середнього рівня знань, а сама подорож буде відмінною практикою, яка дозволить ще більше вдосконалити мову.

Вибір кращих курсів англійської

Бажання вивчити англійську сьогодні з'являється у багатьох, але не кожен знає які курси англійської вибрати.

Хороші курси англійської - найкращий початок для удосконалення знань. Хтось вивчав англійську в школі, в університеті, а хтось вивчав її самостійно, відвідуючи різні курси або займаючись по самовчителю. Але лише деякі можуть похвалитися тим, що для них дісталися саме хороші курси.

Звичайно, ефективніше мову вчиться в дитинстві або юності, але іноді питання професії кар'єри встають так, що людині «у віці» раптом стає необхідним англійська. Чи не пізно? Досвід показує, що не пізно. Якщо є мотивація і завзятість, то англійську можна вивчити і в 70, і в 80. Чому б не зайнятися цим на пенсії - часу багато, а подорожувати можна і в цьому віці. Зарубіжні пенсіонери вражають саме тягою до подорожей, чому б не повчитися у них. Звичайно, цим не доведеться займатися, якщо на курсах отримані міцні знання.

Що ж ми вкладаємо в поняття «хороші курси англійської»? Найголовніше - ті курси, на яких кожного учня забезпечений індивідуальний підхід, а значить, що групи нечисленні і викладачі мають високу кваліфікацію.

Кращі англійські школи прагнуть дати мову так, щоб вона не забулася згодом. Звичайно, може «загубитися» лексика, але її легко відновити буквально за пару днів. Цьому допомагає практичне використання мови, тобто варто такій людині потрапити в англомовне середовище, вже на другий день він відновить всі прогалини. А ось відчуття мови, його глибинне розуміння не йдуть нікуди.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ