Доїльні апарати для кіз

Доїльні апарати для кіз

16.05.18 23:32 0 1416

На сьогодні відомо два методи доїння кіз - це ручний метод і механічний (з допомогою доїльного апарату). Якщо з першим методом все зрозуміло, то з другим можуть виникнути певні проблеми і питання, особливо складно підібрати агрегат для доїння, котрий би повністю відповідав потребам вашого господарства. Доїльний апарат для кіз в Україні купити зараз нескладно, адже сучасний ринок сільськогосподарської техніки пропонує нам величезний вибір всіляких приладів для доїння тварин. І всі вони відрізняються один від одного конструкцією, габаритами, способами експлуатації. Наприклад, доїльний агрегат для кіз набагато менший, ніж апарат для корів, та й доїльних склянок там не 4, а 2. Допомогти розібратися в асортименті та відмінностях доїльних пристроїв, і оптимально підібрати прилад для свого господарства допоможе ця стаття.

Популярні «сухі» доїльні апарати для кіз

Доїльний апарат для кіз «Бурьонка-1 для кіз»

Цей пристрій оснащений потужним електродвигуном, який розташований на спеціальній підставці з колесами, для того, аби його можна було легко переміщати. Незважаючи на те, що установка має сухий тип вакуумного насоса, працює вона практично безшумно, а тому не лякає кіз. Апарат не вимагає спеціального догляду. З його допомогою можна доїти до 20 кіз. Доїлки для кіз «Бурьонка» - це оптимальне співвідношення ціни і якості.

Доїльний апарат для кіз на два відра «АІД-2»

Даний апарат підійде фермерам, в господарстві у яких налічується від 20 до 50 кіз.

Оснащений потужним насосом і двигуном 0, 75 кВт. Таким апаратом можна доїти одночасно дві кози. Вакуумний насос має 4 пластини з графіту, а його продуктивність становить 12 м3/год. Працює агрегат за двотактним принципом доїння.

Доїльний апарат АІД-2 для кіз з одним доїльним відром

Вдосконалена конструкція даної мехдійки дозволяє в разі несправності конструкції, швидко ремонтувати та міняти деталі окремо, а не цілими блоками. Електродвигун доїлки має додатковий запас потужності, що гарантує безперебійну роботу установки при високій завантаженості. Крім того, агрегат має такі переваги:

  • з його допомогою можна доїти відразу 4 кози;
  • він має відмінну ергономіку;
  • має захист від короткого замикання.

Популярні «масляні» агрегати для доїння кіз

Доїльний апарат для кіз АІД-1

Продумана до дрібниць ергономіка даного апарату дозволила йому стати найкращим у своєму класі. Завдяки низькому рівню шуму при роботі установки, тварини не бояться машинного доїння - поводяться спокійно і добре дають молоко. Удосконалити комплектацію пристрою можна різними способами: підключити другу лінію для доїння, встановити обмежувач переливу молока і т.д. і т.п. Або зовсім замінити насос, для того, щоб мати можливість доїти одночасно 4 тварин.

Доїльний апарат для доїння кіз АІД-1Р

Особливість даного агрегату - це його універсальність. Якщо ви шукаєте доїльні апарати для кіз та овець – то ця модель найкращий вибір. З його допомогою ви зможете доїти як корову, так козу і вівцю. Але для цього потрібно відповідно укомплектувати установку. Працює мехдійка практично безшумно, вона транспортабельна і продуктивна. В результаті її використання ви будете отримувати молоко високої якості з великим відсотком жирності.

Купити доїльний апарат для кози в Україні за оптимальними цінами завжди можна в інтернет-магазині Дамілк.

В магазині ви знайдете доїльний апарат для кіз, ціна якого вас влаштує і не вдарить по бюджету, купувати саме тут варто тому, що при купівлі вам нададуть гарантію на обслуговування пристроїв. Також у цьому магазині ви можете придбати безліч інших товарів для фермерів: маслобійки, сепаратори, запчастини та комплектуючі до доїльних апаратів.

Дамілк має власний сервісний центр з обслуговування доїльних апаратів, в який ви можете звернутися для отримання консультації і для того, щоб провести ремонт доїльних установок.

Оплата покупок в інтернет-магазині Damilk

Здійснюючи покупки в магазині Дамілк, клієнт може оплатити товари такими способами:

  • готівкою, при отриманні товару на складі магазину;
  • безготівковим способом - оплата замовлення в терміналі;
  • післяплатою в відділенні поштової служби;
  • зробивши переказ коштів на банківську карту магазину.

Доставка покупок по Україні

Товари, придбані в магазині Дамілк, відправляються по Україні за допомогою поштових служб «Інтайм» або «Нова пошта».

Способи доставки товарів по Харкову:

  • кур'єрська доставка за вказаною адресою;
  • самовивіз зі складу магазину, який знаходиться за адресою: м Харків, проспект Московський, 273.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як купити Bitcoin?

КОМЕНТАРІ