Як купити Bitcoin?

Як купити Bitcoin?

16.05.18 23:34 0 1018

Можна нескінченно довго говорити, наскільки велике значення мають криптовалюти в сучасному світі, і про їхні можливості. Але, оскільки ви читаєте цей матеріал, тоді в загальних рисах знаєте що таке криптовалюта і Bitcoin, його переваги та особливості, чому їх купують і як на них заробити.

Вибір крипто-гаманця

Для того, щоб купити Bitcoin, Ethereum, Ripple або будь-яку іншу криптовалюту, вам необхідний гаманець для зберігання криптоактивів. Зараз розвелось велика кількість різних гаманців і сервісів для зберігання криптовалюти. Crypto-гаманці бувають, як мультивалютні, так і офіційні під кожну вибрану криптовалюту. Вибрати найбільш зручний для вас і ,саме головне, безпечний гаманець можна на cryptobook.pro.

Зверніть увагу, що ви можете купити криптовалюту на будь-яку суму. Зовсім не обов'язково купувати 1 Біткойн чи 1 Ефір, ви завжди можете купити і меншу його частину. Це означає, що ви можете купити половину BTC , чверть, або навіть одну соту.

Як поповнити гаманець

Тепер у нас є гаманець для зберігання криптовалюти, а ще у нас є певна сума грошей для її покупки. Логічне запитання: а де взяти "біткойни"?

Можна розглядати такі способи купити критоактиви:

  • Обмінні онлайн сервіси;
  • Біржі криптовалют;
  • Термінали та банкомати;
  • Обмін з іншими людьми на фіат, подарункові купони.

Розглянемо найпопулярніші варіанти окремо.

Обмінники

В Інтернеті є спеціалізовані сервіси, які займаються обміном грошей на криптовалюту в режимі онлайн. Таких обмінників існує більше 100 штук, і вони приносять гарний прибуток їх власникам.

Напрямки для обміну можуть бути різними:

  • Онлайн-банкінг > Bitcoin;
  • Perfect Money > Bitcoin;
  • VISA, Mastercard > Bitcoin;
  • ...

Є навіть напрями обміну готівкових коштів на криптовалюту, які на даний момент є у деяких великих містах.

Перед тим як купити важані токени подивіться на курс і умови обмінника. Курс в обмінниках завищений мінімум на 2-2,5% ніж по ринку, тобто на спеціалізованих біржах. І нарешті, численні комісії, які обов'язково "відкусять" значну частину ваших коштів. Але, з іншого боку, цей спосіб значно спрощує покупку BTC.

Купівля криптовалюти на біржі

Ось ми й перейшли до другого способу покупки BTC – через криптовалютні біржі. Біржі – це майданчики для торгівлі. Тобто курс на них «чистий», сформований ринковою пропозицією.

Зараз існує багато криптовалютних бірж. Найпопулярнішими є Binance, Bitfinex, Huobi, ... Але не в кожній можна поповнити рахунок фіатними коштами! А ті біржі які дають цю можливість вимагають верифікацію.

Заслуговує уваги криптовалютна біржа DSX із своєю платіжною системою ePayments - досить проста процедура верифікації в системі, поповнення і виведення валюти картками українських банків.

Варто звертати увагу на комісії біржі за проведення операції - переважно сума не перевищую 0.2%. Найпопулярніша зараз біржа Binance також анонсує поповнення фіатом. Доречі, комісії біржі мінімальні - 0,1%.

Придбану критовалюту можна вивести з біржі на ваш крипто-гаманець, або зберігати безпосередньо на біржі.

Як продати і вивести криптовалюту

Наш гайд по купівлі Біткойна легко трансформувати в гайд з його продажу. У вас залишилися ті ж варіанти для продажу:

  • Сервіси по обміну;
  • Біржі криптовалют;
  • Bitcoin-термінали;
  • Операції безпосередньо із людиною.

Потрібно робити все те ж саме, тільки навпаки. На біржі, в обміннику шукати пару BTC->USD. В терміналах вводити номер свого гаманця і купувати фіат, а також шукати охочих купити ваші BTC.

Як і у випадку з покупкою, вам доведеться зіткнутися з комісіями, загрозою стати жертвою шахраїв і так далі. Все що вам потрібно – це знати адресу свого гаманця і нікому не давати від нього пароль.

Якщо ви купували BTC на біржі і ще не встигли вивести його собі на гаманець, тоді спробуйте заробити на трейдингу. Курс на цих сайтах динамічний, тому на рівному місці реально отримати додатковий прибуток у фіатній валюті. Або в криптовалюті, якщо торги ведуться в криптовалютних парах. Працює стандартний принцип «дешево купити – продати дорожче». А потім вже робіть вивід грошей зручним методом.

BTC можна використовувати в якості платіжного методу на різних сайтах – починаючи від торгових майданчиків і завершуючи букмекерськими конторами. Це не така погана ідея з урахуванням наявності акцій і знижок за оплату в криптовалюті.

Висновок

Тепер ви знаєте, як і де купити криптовалюту за фіат. Нічого складного в цьому немає – було б бажання і кошти для покупки. Варто вам це робити, вирішувати вже вам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Доїльні апарати для кіз
Наступна новина: Лак для покраски авто - как ...

КОМЕНТАРІ