Збереження культурної спадщини в умовах євроінтеграції обговорюють у Чернігові

Збереження культурної спадщини в умовах євроінтеграції обговорюють у Чернігові

17.05.18 10:25 0 570
16 травня, в Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» (вул. Музейна, 6) проходить круглий стіл "Збереження культурної спадщини в умовах євроінтеграції".

Відкрив зібрання начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук.

Серед запрошених гостей - професор, доктор філософських наук Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Володимир Личковах, генеральний директор Директорату стратегічного планування та євроінтеграції в Міністерстві культури України Ярослав Петраков, директор Чернігівського обласного історичного музею ім. В. Тарновського Сергій Лаєвський, директор Чернігівського музею сучасного мистецтва «Пласт-Арт» Борис Дєдов та інші.

В ході спілкування виступаючі говоритимуть про сучасний процес євроінтеграції, культурну спадщину в історичній ретроспективі, стан колекційного надбання об'єктів різних галузей культури, а також про туризм як форму збереження культурної спадщини.

Після обговорень відбудеться тренінг з написання грантових заявок. Його проводитиме Катерина Гусева (відділ міжнародних зв'язків Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка).

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ