Ігор Гундич на І Регіональному форумі: Житомирщині вже довіряють свої інвестиції 50 країн світу.

Ігор Гундич на І Регіональному форумі: Житомирщині вже довіряють свої інвестиції 50 країн світу.

17.05.18 08:42 0 475
На Житомирщині вперше проходить Регіональний форум, який має на меті продемонструвати всі можливості для залучення інвестицій в економіку. А перспективи у Житомирщини є і вони досить потужні.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, відкриваючи економічний дискусійний клуб 16 травня, що проходить в рамках I Регіонального форуму «Житомирщина – територія можливостей».

— «Житомирщина має перспективи і вони досить потужні. Нашій області вже довіряють свої інвестиції 50 країн світу. Лише у минулому році сума прямих іноземних інвестицій сягнула понад 2,5 млн дол США. ж ми демонструємо можливості області, пріоритетні напрямки, у яких ми вже маємо конкретні результати. Наша мета – показати, що ми можемо, на що ми здатні, які є пріоритетні напрямки. І ми продемонстрували це нашим іноземним гостям та бізнес-партнерам. Тому сподіваюся, що форум дасть можливість залучити більше інвестицій в область», – зазначив Ігор Гундич.

Також голова ОДА акцентував на тому, що такий форум вперше проводиться на території області.

— « проходячи повз експозиції тематичних виставок, шкодую, що тільки цього року ми розпочали проводити такий захід. А для того, щоб про наші можливості знали в Україні та світі, потрібно виводити форум з регіонального значення на всеукраїнський рівень. Цю задачу ми для себе вже поставили і наступного року будемо все для цього робити», – наголосив Ігор Гундич.

Участь в економічному дискусійному клубі взяли голова облради Володимир Ширма, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Ордабаєв Самат, представники інвестиційних компаній.

Нагадаємо, що у Житомирі стартував І Регіональний форум "Житомирщина - територія можливостей", в рамках якого підприємства та організації Житомирщини представляють можливості області на 6 виставках.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МОЗ України запускає ...
Наступна новина: На ремонти закладів освіти ...

КОМЕНТАРІ