«Хуавей Україна» розглядає можливість співпраці у секторі інформаційно-комунікаційних технологій на Тернопільщині

«Хуавей Україна» розглядає можливість співпраці у секторі інформаційно-комунікаційних технологій на Тернопільщині

17.05.18 08:02 0 679
«Хуавей Україна» розпочинає повномасштабний вихід на український ринок інформаційно-комунікаційних технологій для корпоративного сектору із обладнанням всесвітньо відомого бренду Huawei. Можливість співпраці у цьому напрямі на Тернопільщині обговорили із заступником голови облдержадміністрації Ігорем Вонсом.

Така діяльність дозволить вперше для підприємств та організацій отримати комплексні рішення від одного виробника: від мережевого обладнання до програмного забезпечення. Це дозволить мати сучасну ІТ-інфраструктуру та спростити її сервісне обслуговування через «єдине вікно».

Як поінформував представник компанії Олександр Дяденко, в структурі «Хуавей Україна» у 2017 році завершено створення окремого підрозділу у складі понад 20 людей для співпраці із бізнес-клієнтами – Enterprise business group (EBG). Визначено також основні напрями роботи. Це державний сектор, енергетика, нафтогазовий комплекс, банки, транспорт, інтернет-провайдери.

Окрема команда, за його словами, працюватиме над просуванням рішень «Безпечне/Розумне місто», яке зможуть використовувати Управління ДСНС України в області та поліція. Партнерську мережу Huawei розвиває разом із компанією МТІ – одним із досвідчених та провідних дистриб'юторів ІТ-продуктів в Україні.

«Ми хочемо ознайомити із нашими рішеннями українських корпоративних споживачів. Мало хто з них знає, що 45 компаній із першої сотні Fortune 500 обрали саме Huawei для цифрових перетворень, що наші системи збереження даних є найпродуктивнішими, а хмарні рішення – одними із найкращих у світі, а також що ми лідери з інвестицій в інновації. Українські підприємства готові впроваджувати сучасні інформаційно-комунікаційні технології. Тому ми ставимо перед собою амбітні цілі – за рік зайняти 10-15% ринку», – зауважив Олександр Дяденко.

У свою чергу заступник голови облдержадміністрації Ігор Вонс підкреслив, що ми відкриті та готові співпрацювати як з внутрішніми, так і зовнішніми інвесторами. А тому робимо в цьому напрямі багато кроків.

«Найважливішим здобутком є те, що в області створено сприятливий бізнес-клімат та комфортні умови для роботи бізнесу. Про це також свідчить діяльність іноземних компаній на території області. Лише за 2017 рік в економіку краю надійшло 45 млн. доларів прямих іноземних інвестицій. У нас відкриваються нові підприємства з іноземним капітолом і це хороший показник того, що ми рухаємося в правильному напрямі», – наголосив Ігор Вонс.

Крім того, він поінформував, що за результатами дослідження авторитетної агенції «Єврорейтинг», Тернопільщина входить у десятку найпривабливіших областей для інвестора. Щодо залучення капітальних інвестицій – у трійку лідерів. За результатами дослідження оцінки ділового клімату України Тернопільська область увійшла у четвірку областей за показником бізнес-клімату в країні, а також у п'ятірку за рейтингом довіри бізнесу регіонів до держави.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Рівень води в ...
Наступна новина: На Житомирщині працюватиме ...

КОМЕНТАРІ