Що таке промокод? І навіщо він потрібен?

Що таке промокод? І навіщо він потрібен?

17.05.18 19:07 0 1060

промокодОстаннім часом інтернет магазини розвиваються досить швидко. І разом з акціями та знижками на різні товари велику популярність набирає, промокод. Далеко не кожен зможе з упевненістю сказати, що собою він являє. Тому сьогодні ми з вами більш детально про нього дізнаємося.

Промокод, це набір, що складається з цифр і букв, який можна віднести до певної акції, яка проходить в інтернет магазині. Якщо покупець введе цей код при оформленні свого замовлення, то він автоматично стане володаря знижки на товар або якого-небудь подарунка. В данному випадку все буде залежати від того, що саме вказано в тій чи іншій акції. Подібні промокоди є новим способом звернути увагу потенційних покупців, так як сьогодні інтернет магазинів з кожним днем  стає все більше, в зв'язку з цим і зростає конкуренція. Безкоштовний промокод, який ще й дає знижку на товар чи послугу, яка має досить спокусливий вигляд. Саме тому більшість людей перш ніж щось купити в магазині, спочатку перевіряють, чи немає випадково в іншому інтернет магазині можливості скористатися промокодом. Звідси можна зробити висновок, що якщо в магазині буде однаковий асортимент і ідентичні ціни, більшість клієнтів буде купувати товар саме там, де пропонують безкоштовний промокод.

Промокод на знижку створює у потенційного клієнта додаткову мотивацію, і є інформаційним приводом для використання його в рекламних матеріалах, що дозволить вам підвищити конверсію при генерації трафіку на самому інтернет магазині. Ще одним не більшим мотивуючим фактором буде те, що у промокодом є термін дії, і клієнтові необхідно буде встигнути, їм скористатися поки термін дії не вийшов.

Підіб'ємо ж підсумок, промокди дають вам можливість купити зручні, модні і якісні речі за доступною ціною. За допомогою такого коду ви зможете втілити в життя давню мрію, чекаючи моменту, коли товар вже застаріє і буде оголошена розпродажа. Окрім того, з їх допомогою ви можете знову отримувати бонуси. Ви запитаєте як? Відповідаєм: промокоди, в свою чергу, це система лояльності до клієнтів. Чим більше ви будете витрачати, то тим більше повернете собі бонусів. А на них ви можете знову робити нові покупки! Тому, не сумнівайтеся, а вперед отримуйте промокоди і перетворюйте свої мрії в реальність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні переваги ...
Наступна новина: Пластикові вікна: Основні ...

КОМЕНТАРІ