Владислав Атрошенко: Чернігів завжди готовий допомагати інвесторам у відкритті бізнесу

Владислав Атрошенко: Чернігів завжди готовий допомагати інвесторам у відкритті бізнесу

18.05.18 12:50 0 447
В Снов'янці під Черніговом відбувається міжнародний III Форум інвестицій та експорту Чернігівщини.

Участь у Форумі беруть представники міністерств і відомств, дорадчих органів із просування експорту та залучення інвестицій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування (мерів міст області, голів райдержадміністрацій та об'єднаних територіальних громад Чернігівщини), представників дипломатичних установ, міжнародних фінансових інституцій, вітчизняних та закордонних експертів, представників бізнес-спільноти.

Метою Форуму є підвищення конкурентоспроможності Чернігівщини, демонстрація і промоція інвестиційного потенціалу та експортних можливостей господарюючих суб'єктів регіону, визначення перспектив розвитку, налагодження діалогу між владою та бізнесом в питаннях залучення інвестицій, просування торгівлі та експорту, встановлення ділових контактів.

На відкритті Форуму його учасників привітав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він сказав про те, що Чернігів для всіх інвесторів завжди відкритий і в місті немає абсолютно ніяких обтяжень для відкриття та ведення бізнесу. А також він додав, що інвестори завжди можуть розраховувати на підтримку, консультацію та допомогу з боку місцевої влади.

- Я 2 роки працюю міським головою і можу засвідчити, що в місті абсолютно відкриті та прозорі всі механізми для відкриття бізнесу. Починаючи від виділення землі і закінчуючи будь-яким іншими процедурами, які потрібні для започаткування бізнесу, - всі, що стосуються міськвиконкому чи засідань сесії міської ради. Також є певна специфіка, за яку ми не відповідаємо як місцева влада – це стосунки інвестора з так званими монополіями. Тут є моменти, які, очевидно, нам потрібно буде забезпечувати та вирішувати спільними зусиллями, щоби входження інвестора в місто було максимально комфортним. Зрештою, я всім бажаю успіхів у роботі і дійсно сподіваюся, що ця робота буде плідною і закінчиться угодами та інвестиціями, - сказав Владислав Атрошенко.*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина змінила ...

КОМЕНТАРІ