В Житомирській області у Бердичеві Ігор Жданов вручив посвідчення тренеру та чемпіонам-легкоатлетам

В Житомирській області у Бердичеві Ігор Жданов вручив посвідчення тренеру та чемпіонам-легкоатлетам

18.05.18 11:08 0 564
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов вручив посвідчення заслуженого тренера Ігорю Лонському та 3 посвідчення майстрів спорту міжнародного класу чемпіонам-легкоатлетам.

Вручення відзнак відбулось 17 травня, у дитячо-юнацькій спортивній школі ім. В.О.Лонського у м. Бердичів.

Тренер з легкої атлетики Ігор Лонський, який у 2015 та 2017 роках був визнаний кращим тренером країни, отримав посвідчення заслуженого тренера України.

Саме Ігор Лонський підготував чемпіонів-легкоатлетів, які отримали посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу, – Мазура Владислава, Нікітіна Дмитра та Віктора Лонського.

У 2017 році Владислав Мазур виборов 1 місце у чемпіонаті Європи серед молоді зі стрибків у довжину, Дмитро Нікітін – 2 місце у чемпіонаті Європи серед юніорів зі стрибків у висоту. У 2018 році Віктор Лонський виборов 3 місце у чемпіонаті Європи серед молоді зі стрибків у висоту.

Також Міністр молоді та спорту України оглянув спортивний заклад, який нещодавно відновили за кошти ДФРР та міського бюджету, та поспілкувався з вихованцями і тренерами ДЮСШ. Наразі школа має шість відділень: баскетбол, бокс, боротьба вільна, плавання, рукопашний бій, легка атлетика.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Військовослужбовці ...

КОМЕНТАРІ