Тернопілля: питання безпеки в області обговорили з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

Тернопілля: питання безпеки в області обговорили з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

18.05.18 13:48 0 499
Питання безпеки в області, соціального захисту учасників АТО та впровадження у краї нового закону України «Про освіту» обговорили представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні з керівництвом Тернопільщини. Питання, які обговорювалися, мають важливе значення не лише для їх моніторингу, а й для роботи області. Адже це практично ті три ключових елементи, на які опирається облдержадміністрація у своїй роботі.

Зокрема, як поінформував заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Вонс, суспільно-політична ситуація в області стабільна, ситуацій, які би слугували сигналом для занепокоєння, немає.

« прояви міжетнічної, міжрелігійної чи політичної ворожнечі моніторяться та контролюються. Але, водночас, ми завжди раді допомозі й готові до співпраці. При цьому, ми раді формуванню позитивного іміджу області на міжнародній арені», – зауважив Ігор Вонс.

Зі свого боку представники моніторингової місії підкреслили, що Тернопільська область – це спокійний патріотичний регіон, у якому керуються демократичними та європейськими цінностями. Також вони висловили сподівання на подальшу співпрацю та домовилися зустрічатися з керівниками окремих структурних підрозділів особисто, щоб краще ознайомитися із ситуацією в краї за різними напрямами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Дня сімї у Чернігові ...

КОМЕНТАРІ