Тернопільське міське управління державної казначейської служби України переїхало у нове приміщення

Тернопільське міське управління державної казначейської служби України переїхало у нове приміщення

18.05.18 12:04 0 618
Відтепер управління державної казначейської служби України в місті Тернопіль знаходитиметься поряд із міською радою на вулиці Листопадова. Урочисте відкриття приміщення, де колись розташовувалося відділення Національного банку України, відбулося за участі голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз та керівництва області та міста.

«Мені дуже приємно брати участь у відкритті нового приміщення казначейства міста Тернопіль. Хочу подякувати усім казначеям за роботу, адже наша професія є дуже відповідальна. Бо саме від нашої злагодженої роботи залежить розвиток держави загалом та Тернопілля зокрема. Хочу побажати вам у цьому приміщенні комфорту та захисту. Адже ви повинні бути насторожі фінансової безпеки наших інституцій, і повинні бути помічниками органів місцевого самоврядування для того, щоб вони своєчасно використовували бюджетні кошти», – звернулася до усіх присутніх Тетяна Слюз.

Про те, що за останні три роки в області покращилася ситуація із коштами, а тому працівникам Управління державної казначейської служби України в області додалося роботи, зазначив й голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«За січень-квітень 2018 року ми отримали 1 млрд. 200 млн. грн. До кінця року ця цифра, зрозуміло, буде значно більшою. Водночас, маємо можливість проаналізувати ріст власних доходів бюджетів усіх рівнів в розрізі 2014-2018 років. У 2014 році ми мали близько мільярда гривень власних доходів, у 2015-ому – 1,5 млрд. грн. 2017 рік завершили досить добре – із понад 3 млрд. грн., а за підсумками 2018 року зможемо говорити про 4 млрд. грн. Водночас політика Президента України Петра Порошенка та Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана покликана давати додаткові можливості на місця. Тому бажаю вам, що ви також були індекаторами фінансової стабільності та відповідальності», – побажав голова ОДА.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1272302226206693

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Для лікування ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ