Що собою представляють латунні різьбові фітинги?

Що собою представляють латунні різьбові фітинги?

18.05.18 22:10 0 1259

При встановлені системи трубопроводу можуть використовуватися спеціальні латунні різьбові фітинги відмінної якості, за допомогою яких легко можна виконати поворот чи відгалуження системи, перейти з одного діаметра труби на інший або під'єднати до трубопроводу спеціальне сучасне обладнання.

Які бувають види фітингів?

Асортимент фітингів величезний, кожен варіант призначений для виконання певного виду з'єднання. Важливо точно знати, де і який фітінг повинен встановлюватися при виконанні пристрою системи трубопроводу незалежно від його основного призначення. За умови, що латунні різьбові фітинги за дешевою ціною підібрані і встановлені будуть правильно, система трубопроводу гарантовано надійно і справно пропрацює багато років.

Завдяки своїй гнучкості металопластикові труби можуть бути з'єднані під деяким кутом. Однак у випадку досить складної розводки застосовуються різні форми фітингів:

  • куточки;
  • хрестовини;
  • трійники;
  • перехідники;
  • муфти і т. д.

Що ж стосується основних видів фітингів для металопластикових труб, то вони бувають такі:

  1. Компресійні або нарізні (їх ще називають цангові, затискні або обтискні) фітинги;
  2. Прес фітинги (прес-фітинги);
  3. Пуш-фітинги.

Де можна придбати якісні латунні фітинги?

У інтернет магазині: graviterm.com.ua в широкому асортименті пропонуються трійники, заглушки, ніпелі, різні муфти, куточки і багато іншого, що може вам знадобитися при виконанні монтажу системи водопроводу, зрошення або опалення. Установка фітинга виконується в місцях відгалужень, поворотів, на ділянках нарощування труб і зміни діаметра. Перевага використання латунних різьбових фітингів, полягає в тому, що гарантовано вдається отримати якісно виконане з'єднання, яке буде відрізнятися підвищеною надійністю і герметичністю. А це відіграє доволі важливе значення під час монтажу будь-яких системи трубопроводу.

Переваг латунні фітинги мають безліч, але найголовніше полягає в стійкості до дії корозії, що гарантує виробу довговічність в експлуатації. Фахівці данного інтернет-магазину допоможуть правильно вибрати і купити латунні різьбові фітинги в необхідній кількості. Вся пропонована магазином продукція відрізняється високою якістю і повністю відповідає європейським стандартам і нормам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Хмарна платформа Stickeroid
Наступна новина: Какой жесткий диск лучше ...

КОМЕНТАРІ