В Житомирській області молодіжний кластер органічного бізнесу презентувала Баранівська ОТГ

В Житомирській області молодіжний кластер органічного бізнесу презентувала Баранівська ОТГ

19.05.18 09:47 0 547
Баранівська міська ОТГ презентувала проект «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об'єднаної територіальної громади».

Презентація проекту відбулася 18 травня, в прес-центрі Житомирської міської ради.

Автори проекту розповіли, що в його рамках, спільно з МОН України, відбудеться апробація нового підходу до шкільної програми трудового навчання, коли фокус буде робитися на практичній корисності та майбутній комерціалізації виробів учнів.

Участь у заході взяли голова Баранівської міської ради Анатолій Душко, директор з питань науки та розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства» Анатолій Ткачук, команда авторів проекту, представники обласної ради, ОТГ, ЖВРУ «Житомирський центр розвитку місцевого самоврядування» та журналісти. Також на Skype-зв'язку був член Парламенту Шотландії (2007 – 2016 рр.), експерт з питань сільського розвитку Джим Хьюм, - один із консультантів проекту.

«Для того, щоб стати успішною громадою ми розпочали зі змін: змінили місцеву символіку, змінили бачення розвитку громади, зрозумівши, що маємо змогу розвивати органічне виробництво, вводити нові підприємницькі ініціативи. І як результат ми маємо можливість презентувати проект, котрий буде реалізовуватися за підтримки Європейського Союзу», - розповів Анатолій Душко.

Спікери обговорили очікувані результати та те, як будуть залучати жителів громади до розвитку розумної спеціалізованої місцевої економіки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів тримає слово і ...
Наступна новина: 21 травня у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ