Збаражчанин Андрій Ткач – бронзовий призер чемпіонату України з вільної та жіночої боротьби серед школярів

Збаражчанин Андрій Ткач – бронзовий призер чемпіонату України з вільної та жіночої боротьби серед школярів

19.05.18 10:47 0 638
Бронзовою нагородою на чемпіонаті України з вільної боротьби серед школярів порадував збаражчанин Андрій Ткач. Такі змагання відбулись у Миколаєві. Андрій (на фото - на третій сходинці п'єдесталу) виступав у ваговій категорії до 48 кг. Спортсмен є вихованцем Збаразької районної ДЮСШ та членом СК «Чемпіон». Займається у тренера Петра Короля.

Додамо, що на змаганнях у Миколаєві відзначилась і тернополянка Вероніка Кондратенко, яка здобула золоту медаль з жіночої боротьби (на фото справа - на першій сходинці п'есталу). Спортсменка змагалась у ваговій категорії до 36 кілограмів. Виборовши звання чемпіонки України, Вероніка здобула право участі у чемпіонаті Європи серед школярів U-16, що відбуватиметься у 15-17 червня в Угорщині

Спортсменка є вихованкою комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор К.М.Барабаш), ученицею Тернопільської спеціалізованої школи №17 імені В.Вихруща та членом СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер'S», тренується під керівництвом свого батька, тренера КДЮСШ №1 Сергія Кондратенка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі стартує ІІ ...
Наступна новина: Житомирщина отримала ...

КОМЕНТАРІ