Які є види PR заходів?

Які є види PR заходів?

19.05.18 23:18 0 1758

PR заходи - широко поширений інструмент, який дозволяє вирішити відразу кілька важливих завдань:

  • Проінформувати аудиторію;
  • Встановити або підтримати особисті контакти;
  • Сформувати або зміцнити імідж компанії.

Заходи, як відомо, бувають офіційними і розважальними. До ділових заходів, насамперед, належать конференції, форуми та семінари, а розважальними традиційно вважають корпоративні свята, різні фестивалі, гала-вечері і т. д. Але є ще один "підвид" заходів - навчальні. До них відносяться, в першу чергу, семінари і тренінги. До речі, якщо ви з Одеси і вам потрібно організувати PR кампанію, тоді звертайтесь в івент агентство "Переполох": https://perepoloh.ua/organizatsiya-i-provedenie-pr-kampaniy/.

Сьогодні тенденція така, що в одному заході часто об'єднують офіційну і неофіційну частини - це так звані заходи 2в1. Наприклад, в 1 половині дня проводиться дилерська конференція, а після обіду - фуршет з невеликою розважальною програмою. Такий підхід більш ефективний, тому що дозволяє краще залучити аудиторію, а також залишити більше приємних і позитивних емоцій.

Але ще більш ефективно організувати захід 3в1 - тобто, синтезувати ділову, навчальну та розважальну частини. З досвіду, від таких заходів клієнти отримують найбільший ефект. Звичайно, якщо все продумано і проведено на високому організаційному рівні.

Прикладом заходу, який синтезує ще більше складових, є інсентив-тур. При грамотній організації, в ньому можна поєднувати вже згадані ділову, навчальну та розважальну частини, але крім того - командоутворюючу (тімбілдінг). Ось чому за яскравістю вражень і сумарністю ефекту, інсентив тур можна поставити, мабуть, на перше місце серед усіх піар-заходів.

Втім, захід будь-якого виду може бути дуже успішним, якщо він:

  • Відповідає цілям компанії;
  • Проводиться в потрібному місці, має чітку програму, в якій ретельно продумані всі деталі;
  • Враховує особливості аудиторії.

Висновки

PR заходи на сьогодні являются найбільш поширеними і дяєвими в плані ведення бізнесу. З їх допомогою можна познайомитися з потрібними людьми. Для того щоб ця зустріч пройшла на вищому рівні, головне правильно організувати даний захід. Звичайно, в цьому вам допоможуть лише професіонали.

По матеріалам: https://perepoloh.ua/.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ