Головні питання і відповіді по вирощуванню рослин в закритому грунті

Головні питання і відповіді по вирощуванню рослин в закритому грунті

20.05.18 23:17 0 1245

В даній статті зібрані найбільш часті питання, які задаються новачками по темі вирощування рослин в заритому грунті і боксі. Якщо Ви не знайшли тут відповідь на своє питання, обов'язково задайте його внизу в коментах і цей «фак» поповниться ще одною розгорнутою відповіддю.

Що вдає із себе захоплення домашнім рослинництвом?

Вирощування рослин в домашніх умовах, в гроубоксах або відкритими методами - це одне з найбільш захоплюючих захоплень (хобі), яке отримало популярність і підтримку в усьому світі. Почавши вирощувати рослини за допомогою різних сучасних методик, зупинитися просто не можливо! Це заняття затягує і не відпускає ніколи. Особливу роль у розвитку нашого захоплення грає наявність форумів, груп в соціальних мережах, новинних сайтів. Узагальнивши все це ми отримаємо величезне співтовариство майстрів та аматорів спраглих удосконалювати свої навички і професіоналізм в області прогресивних методів вирощування рослин.

Починаючи з малого, Ви поступово захоплюєтеся в процес і починаєте удосконалювати свій гроубокс, встановлюючи кращі освітлення, вентиляцію, інше обладнання, таким чином оновлюєте свою домашню оранжерею. На шляху до досконалості відчуваєте нові, не знайомі Вам технології вирощування в грунті, гідропоніці, безліч методів і їх варіації не дозволять скучати вам ніколи.

Що таке гроубокси?

Гроубокс - це камера для вирощування рослин, фабричного або власного виробництва, що дозволяє створити необхідний мікроклімат для вирощування рослин в замкнутому просторі (indoor). До речі, придбати її можна на сайті: http://rem-stroitelstvo.ru/gotovye-grouboksy.

Які види гроубокса бувають?

Гроубокса бувають різних розмірів і конструкцій. Немає ніяких обмежень, вид гроубокса залежить від ваших поставлених завдань. Найбільш популярні в даний час фабричні гроубокса у вигляді наметів - Grow Tent. А так же саморобні гроубокса з будь-яких шаф або тумбочок. Також це може бути ціла кімната відведена і спеціально обладнана для вирощування або ж не велика коробка з під телевізора.

Яке обладнання повинно бути в гроубокса?

Основне обладнання - це освітлення і вентиляція. Для вирощування рослин важливе потужне світло потрібного спектру і вентиляція для відводу гарячого повітря від ламп і обдування рослин.

Яке світло краще використовувати в боксі?

Спеціальні світлодіодні Led світильники вважаються кращим варіантом, але висока вартість відсуває їх на друге місце. Оптимальний, надійний варіант - це ДНаТ 400 Вт. на 1 м2. Найдоступніший світло лампи ЕСЛ зі спектром світіння 6500 для вегетативного росту і 2700 для цвітіння. Мінімальна потужність ламп ЕСЛ в сукупності на 1 м2 = 300 Вт.

Скільки рослин поміститься в боксі площею 1 м2?

  1. При максимальному зростанні до 1 метра, поміститься від 7до 15 рослин;
  2. При зростанні вище 1 метра, в такому боксі можна вирощувати 4-5 рослин.

Які горщики використовувати?

  • Для рослин, у яких максимальне зростання до 1 метра - горщики 5-10 літрів;
  • Якщо рослина виростає вище 1 метра - 10-15 літрів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Які є види PR заходів?
Наступна новина: Производство мебели на ...

КОМЕНТАРІ