У ХІІІ Генеральній асамблеї студентів на Тернопільщині взяли участь представники понад сотні університетів України

У ХІІІ Генеральній асамблеї студентів на Тернопільщині взяли участь представники понад сотні університетів України

21.05.18 08:52 0 536
У Тернопільському економічному університеті розпочалася ХІІІ Генеральна асамблея студентів України. Участь у ній взяли 230 студентів з 150 українських університетів. Привітав студентів із початком роботи асамблеї й голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Він наголосив, що українська молодь та студентство – це покоління сучасної еліти, яке виховується на європейських, християнських та демократичних цінностях, і яке в майбутньому відіграватиме важливу роль у розбудові української держави. Тому важливо підтримувати молодь, стимулювати та прислухатися до неї, адже саме молоді люди є сучасними та прогресивними щодо погляду на розвиток нашої країни.

Спеціально на відкриття Генеральної асамблеї студентів приїхав й Перший заступник міністра освіти й науки України Володимир Ковтунець. Він зазначив, що робота всеукраїнської асоціації студентів є дуже важливою, адже асоціація є членом Європейського Союзу студентів і представляє наше українське студентство в Європі.

«Реформи роблять не уряди, не президенти, а люди, громадяни нашої держави. Всі реформи починаються з нас і починатися вони мають з освіти. Тому що тільки висококваліфіковані кадри можуть підняти нашу економіку та зможуть вивести України в число розвинених держав світу, тому від якості освіти залежить дуже багато, а якість освіти залежить від вас», – підкреслив Володимир Ковтунець.

Основні теми, які розглядалися під час Генеральної асамблеї студентів – це «Реформа у сфері вищої освіти», «Інтернаціоналізація вищої освіти: студентоцентрований підхід у дії» та «Система акредитації університетів у США та завдання студентів у ній».

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1273176362785946

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ