Ботокс: Що не можна робити після процедури?

Ботокс: Що не можна робити після процедури?

21.05.18 14:56 0 1846

Всім хочеться бути красивими, а жінкам - особливо. Уколи краси кілька десятків років лідирують в ТОП-10 омолоджуючих процедур. І нехай суперечки про шкоду процедури для здоров'я знаходяться на тому ж рівні, що і було раніше, коли негативних відгуків було набагато більше, ніж позитивних, жінки все так же вдаються до ін'єкцій для того, щоб позбутися від ненависних зморшок.

Рано чи пізно кожна жінка стикається з однією великою проблемою: "моє обличчя постаріло". Ми біжимо і купуємо різні маски для обличчя, записувалися на дорогі процедури, але зморшки все глибше, а їх кількість зростає з кожним роком. Вихід є - ботокс. Не всім відомо, що його ефект залежить не тільки від майстерності того, хто проводить процедуру, а й від того, на скільки ретельно пацієнтка дотримується рекомендацій по догляду за обличчям після уколів. До речі, переглянути ціни на ін'єкції ботокса в Харкові можна на сайті barb.ua.

Що не можна робити після ботокса в перші години?

  • Не можна лягати. Препарат далі проникає в тканини. Для розподілу в правильних напрямках тримайте голову вертикально;
  • Обмежте міміку, артикуляцію;
  • Зменшіть споживання рідини, солі, щоб уникнути виникнення великих набряків;
  • Не можна їсти гаряче. Скачки температури можуть викликати роздратування або посилення набряклості;
  • Не можна торкатися обличчя руками, щоб не занести інфекцію в місця проколів. Якщо з'явиться запалення, то можуть залишитися шрами. Ботулотоксин (БТ) повинен розподілитися в області введення без стороннього впливу;
  • Відмовитися від прийому гарячого душу та процедур догляду за обличчям;
  • Не терти, не дратувати особа в місцях уколів. Чи можна робити масаж обличчя після ботокса? Ні, не можна, інакше м'язи будуть стимулюватися замість їх розслаблення;
  • Не вживати алкогольні напої;
  • Не займатися йогою;
  • Не мити голову, не фарбувати волосся, не сушити їх гарячим феном;
  • Не готувати над гарячою плитою;
  • Слідкуйте за загальним станом. Індивідуальна непереносимість виникає протягом першої доби / годин після процедури. При появі сильного свербіння, висипу і інших ознак алергії необхідно якомога швидше звернутися до лікаря. Приймати протиалергічні препарати без лікарської консультації забороняється.

Нормальне явище після ін'єкцій краси - ознаки загальної інтоксикації: запаморочення, нудота, розлад шлунка, слабкість. Найчастіше ці неприємні моменти бувають в першу добу.

Іноді препарат переміщається з місця ін'єкції в інші м'язи на обличчі, він може потрапити навіть в мозок. Стан може привести до паралічу і інших ускладнень. Деякі пацієнти після процедури відчували труднощі з промовою.

Для виключення міграції хірурги просять пацієнтів перебувати у вертикальному положенні протягом декількох годин після уколів і уникати фізичних вправ. Макіяж можна наносити через 12 годин після ін'єкцій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати цікавий жанр ...
Наступна новина: Центробежный промышленный ...

КОМЕНТАРІ