ТОП-5 можливостей для молоді Житомирщини

ТОП-5 можливостей для молоді Житомирщини

22.05.18 09:05 0 531
Якщо ти активна молода людина і шукаєш можливості для реалізації свого громадського потенціалу, тоді запрошуємо до огляду топ – 5 можливостей: семінари, конкурси та вебінари.

«Зелена академія» в Карпатах

Heinrich-B?ll-Stiftung Ukraine запрошує до участі в першій українській «Зеленій академії» — літній школі про принципи зеленої демократії та їхній потенціал для України.

Школа відбудеться 13—19 серпня 2018 року в Карпатах.

«Зелена академія '18» — це 7-денний тренінг про зелену демократію.

Зелена демократія — суспільство, що підтримує принципи гендерної рівності, демократії участі, екологічності та соціальної справедливості.

Подати заявку на участі у школі можна до 15 червня 2018 року, 23:59. Участь у «Зеленій академії» є безкоштовною. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі.

Подача заявки:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepiNruAZao45mSfPzN6DE31D9bgWww8EXcrip5HYaOA7Z5Rg/viewform.

Конкурс кращих соціальних проектів від Ашан Рітейл

З нагоди свого 10-річчя в Україні, Ашан Рітейл оголошує пошук нових партнерів для створення та реалізації соціально значимих проектів, спрямованих на здорове харчування та здоровий спосіб життя дітей та молоді від 5 до 25 років.

Для того, щоб подати свій проект на розгляд, слід завантажити форму кандидата для заповнення за посиланням та надіслати заповнене досьє кандидата на адресу: fondation@auchan.ua. Протягом 5 робочих днів у відповідь буде надано попередні результати щодо можливої підтримки проекту та подальшої співпраці.

Конкурсний відбір проектів триває до 31 травня.

Скачати форму кандидата та дізнатись більше інформації про конкурс можна на сайті:https://auchan.ua/ua/news/10years_10socialprojects/.

Національний вебінар з безпеки дорожнього руху

26 – 27 травня в рамках Тижня безпеки дорожнього руху відбудеться Національний вебінар з безпеки дорожнього руху в рамках програми «Відповідальні батьки».

Організатори – Національна програма з попередження дорожньо-траспортного травматизу дітей та молоді «Traffic Challenge».

До участі запрошуються:

* медичний персонал дитячих медичних закладів (лікарень, амбулаторій), освітніх закладів та пологових будинків;

* співробітники патрульної поліції;

* педагоги;

* спеціалісти з охорони праці та організації безпеки життєдіяльності;

* спеціальні працівники.

По завершенню вебінару його учасники отримають сертифікат про проходження курсу.

Посилання на online-трансляцію вебінару працюватиме 26 – 27 травня за посиланням:

http://trafficchallenge.com.ua/frosh/online-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BB%D1%8F%D1%86%D1%96%D1%97-live-stream/.

Національний семінар щодо інформування та консультування молоді

20 – 21 червня 2018 року у Вінниці на базі обласного молодіжного центру «Квадрат» відбудеться Національний семінар щодо інформування та консультування молоді, організаторами якого є Європейська агенція з питань інформування та консультування молоді ERYICA спільно з Міністерством молоді та спорту України та Вінницькою обласною держадміністрацією.

Захід об'єднає досвідчених експертів з питань інформування молоді й тренерів мережі ERYICA, а також українських учасників – представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, відповідальних за роботу з молоддю, громадських об'єднань, молодіжних центрів, молодіжних працівників.

Реєстрація учасників триває до 5 червня.

Інформацію про відібраних учасників буде повідомлено до 9 червня.

Контактний телефон: (044) 284 30 26.

Реєстрація:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaH7KNFXDnZIbCNf1JICN-BVpDdQGi4OaRJvtliAqNJ0bTHA/viewform.

Програма «Молодь змінить Україну»

Фонд родини Богдана Гаврилишина за підтримки Міністерства молоді та спорту України у червні цього року розпочинає реалізацію програми "Молодь змінить Україну" для молодих державних службовців, активістів громадського сектору та соціальних підприємців. Тема програми: "Соціальні інновації як інструмент для місцевого розвитку".

Програма передбачає відбір команд, які поїдуть у шість країн Європи вивчати європейський досвід ефективного управління. У межах програми також передбачається надання мікро грантів на реалізацію регіональних проектів учасників, а також модульна система навчання в межах локальних шкіл у шести містах України.

Потенційними учасниками програми є молоді люди у віці від 20 до 35 років, які є активістами громадських організацій, державними службовцями, чинними депутатами міських, районних та обласних рад та представники соціального бізнесу. Це молоді громадяни, які пов'язують своє майбутнє з Україною і прагнуть позитивних змін для країни. Вони мають певні знання про світ та володіють іноземними мовами. Вони є професійні, етичні, активні в громадському чи політичному житті та вміють працювати в команді.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Нова школа: Що потрібно ...

КОМЕНТАРІ