Під час спартакіади на Тернопільщині державні службовці позмагалися за першість

Під час спартакіади на Тернопільщині державні службовці позмагалися за першість

22.05.18 08:26 0 525
Командний дух, справжня жага до перемоги та спортивний азарт – ось, що об'єднало цими вихідними державних службовців на спартакіаді, яка відбулася у Бучацькому районі. Позмагатися за першість могли 4 команди у кількох видах спорту. Спартакіада серед державних службовців на Тернопільщині уже є традиційною.

На спортивних майданчиках змагалися між собою Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська обласна рада, працівники територіальних органів та голови районних державних адміністрацій. Із стартом спартакіади привітали учасників голова облдержадміністрації Степан Барна та керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Іван Бабійчук.

«Мета спартакіади – популяризація здорового способу життя та активний спосіб життя за допомогою спорту, адже саме завдяки спорту ми загартовуємо фізичну витривалість та силу духу. Водночас, за фізично та морально сильною нацією –майбутнє нашої держави», – підкреслив Степан Барна.

Змагання проводилися з таких видів спорту: волейбол, мініфутбол, настільний теніс, шашки, шахи, дартс, перетягування линви та спортивний туризм.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1274829022620680

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові вшанували ...
Наступна новина: У 2018 році на Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ