«Легенда УПА»: В обласній тереновій грі перемогу здобула команда Байковецької ОТГ

«Легенда УПА»: В обласній тереновій грі перемогу здобула команда Байковецької ОТГ

22.05.18 11:23 0 585
Протягом 18-20 травня на Тернопільщині поблизу села Зеленче Теребовлянського району проходила щорічна обласна теренова гра для дітей та молоді «Легенда УПА». За підсумками змагань у форматі таборування, які передбачають туристичний, інтелектуальний і творчий етапи, перемогу здобула команда Байковецької об'єднаної територіальної громади, виборюючи впевнене лідерство. Друге місце посіла команда із Бережанського району, а третє – із Борщівського району.

Організатори теренової гри – відділ сім'ї та молоді Тернопільської ОДА, управління освіти й науки ОДА, Теребовлянська райдержадміністрація та Молодіжний Націоналістичний Конгрес – Тернопіль.

«Завдяки грі старшокласники загартовують волю і характер. У них формуються національно-патріотичні ідеї, принципи людської гідності, соціальної і громадської активності та власної відповідальності. Діти стають активнішими, більше цікавляться традиціями та історією України», – переконаний начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний.

За його словами, до участі в грі запрошуються команди з усіх районів Тернопільської області, міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад, учасники – учні 9-11 класів. Кількісний склад рою (команди) – 10 осіб, з них: 5 хлопців та 5 дівчат. Для кожної команди обов'язковою є присутність на грі двох дорослих – відповідальних за учасників.

Учасники гри змагаються у таких видах: пейнтбол, туристична техніка – «Командна смуга перешкод»; теренова гра – тактична гра з елементами орієнтування на місцевості; інтелектуальний змаг – інтелектуальна гра між командами (відповіді на запитання з лімітованим часом); ватра знайомств – творче представлення своєї команди; кращий рій табору – визначається кращий рій (команда) та ройовий за підсумками проведення гри.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1275365602567022

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ