Під час фестивалю духовної музики на Тернопільщині встановили рекорд з масового виконання духовного гімну

Під час фестивалю духовної музики на Тернопільщині встановили рекорд з масового виконання духовного гімну

23.05.18 09:08 0 508
У неділю, 20 травня, в Бучачі відбувся шостий фестиваль духової музики «Бучацькі фанфари». Участь у заході взяли музиканти оркестру Тернопільської окремої артилерійської бригади разом з 12-ма колективами із Західної України.

Під час фестивалю учасники встановили унікальний рекорд «Наймасовіше виконання духовного гімну «Многая літа тобі, Україно!», за участі експертів Національного реєстру рекордів України. 2 000 учасників рекорду виконали гімн під музичний супровід зведеного духового оркестру в кількості 420 осіб.

Цього року – це вже шосте свято музики, яке об'єднує унікальні, духові оркестри не тільки Тернопільської області, але й Івано-Франківщини та Львівщини. Приємним є той факт, що Тернопільський військовий оркестр бере участь не вперше в цьому заході, чим популяризує свою діяльність як військових музикантів. Колектив і цього року отримав подяку за мистецький професіоналізм, підтримку та пропаганду духової музики, активну участь у фестивалі «Бучацькі фанфари» від організаторів свята, представників районної та місцевої влади.

Також військовослужбовці Тернопільської окремої артилерійської бригади провели агітаційну роботу, під час якої ознайомлювали бажаючих з умовами проходження військової служби за контрактом саме в артилерійській частині.

Текст і фото – прес-служба 44-ої Тернопільської окремої артилерійської бригади

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершився особистий ...
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ