Тернопільщина — перша в Україні за темпами росту надходжень єдиного податку

Тернопільщина — перша в Україні за темпами росту надходжень єдиного податку

23.05.18 08:51 0 502
За останні три роки дохідна частина в бюджети області зросла втричі. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час колегії департаменту фінансів, що відбулася 22 травня. Крім цього, на даний час Тернопільщина займає перше місце по Україні щодо темпів росту фактичних надходжень єдиного податку (138,7 %, у порівнянні аналогічним періодом минулого року).

«Соціально-економічний розвиток краю можливий лише за умови розвитку громад. Від районів області я очікую конкретних пропозицій для напрацювання стратегії сталого розвитку регіону, адже теперішня політика держави — це політика максимального сприяння. І це відображається не лише у тому, що ремонтуються дороги, відкриваються нові об'єкти тощо. Найважливіше, коли громадяни працевлаштовуються, на теренах області успішно розвивається підприємництво і сплачуються податки», — підкреслив очільник області.

Загалом до зведеного бюджету області з січня по квітень поточного року надійшло 2373,2 млн грн доходів, у тому числі до державного бюджету — 1151,6 млн грн та до місцевих бюджетів — 12216 млн грн. Про це під час колегії повідомив директор департаменту фінансів Тернопільської облдержадміністрації Степан Скибиляк.

«У порівнянні з аналогічним періодом 2017 року досягнуто приросту надходжень до загального фонду на 232,1 млн грн або 26,3%. Власних доходів надійшло 1114,6 млн грн, план перевиконано на 12,1 % (119 млн грн)», — зазначив Степан Скибиляк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі День Героїв ...

КОМЕНТАРІ