Як вибрати кафе або ресторан?

Як вибрати кафе або ресторан?

23.05.18 18:23 0 738

Багато хто погодиться з тим, що, коли з'являється привід або просто бажання відвідати хороший ресторан, часто немає на прикметі ніякого закладу. До речі, у Львові гарний ресторан є в готелі "Гетьман": http://hotel-hetman.com.ua/restoran.

Спочатку слід визначити з ким, а також з якої причини Ви йдете в кафе або ресторан. Мету відвідування можна розділити на кілька груп:

  • Романтичне побачення;
  • Банкет;
  • Відпочинок з сім'єю;
  • Ділова зустріч;
  • Зустріч з друзями.

Чому це важливо при виборі ресторану?

Кожна група має власні критерії відбору. Наприклад, для побачення значними показниками є: присутність живої музики, затишний інтер'єр і якість обслуговування. А ось при підборі місця для ділової зустрічі, рекомендується звернути увагу на престижність закладу.

Місцезнаходження

В першу чергу потрібно визначитися з місцем розташування закладу. У тому випадку, якщо потрібно провести ділову зустріч в ресторані, тоді найкращий варіант - вибрати заклад в центрі міста. Вашим діловим партнерам не тільки набагато простіше буде знайти місце зустрічі, але також вони Вас точно оцінять. Варто акцентувати увагу на тому, наскільки зручний під'їзд до закладу на автомобілі. До того ж потрібно уточнити, чи є безкоштовна парковка для гостей.

Якщо Ви збираєтеся відпочити з сім'єю або друзями, в такому випадку краще вибрати кафе, що знаходиться недалеко від будинку. Але погодьтеся, таке розташування важливо лише тоді, коли всі гості живуть в одному районі. Альтернативним варіантом буде вибрати місце, до якого всім зручно добиратися громадським транспортом.

Банкетний зал

Не менш важливим критерієм при виборі кафе є саме банкетний зал. Розмір залу повинен відповідати кількості гостей свята. Тому, спершу потрібно визначити, яка кількість гостей буде присутня на заході. Це дуже важливий фактор, так як у великому залі гості можуть відчути себе незатишно. Звичайно, в маленькому залі гості відчують приємну атмосферу, але під час конкурсів або танців, гості будуть постійно наражатися на столики.

Бронювання

Варто додати, що досить вагомим критерієм при виборі кафе вважається можливість бронювання. Тому варто дізнатися у менеджера закладу, за скільки часу можна зарезервувати стіл. Якщо це престижний ресторан, тоді потрібно взяти до відома, що бронь потрібно здійснювати якомога раніше.

Меню

При виборі ресторану або кафе найголовнішим фактором є саме меню. Чим воно ширше і різноманітніше, тим, відповідно, вище рівень самого закладу. Якщо планується банкет, тоді кращим варіантом буде підібрати меню заздалегідь. Рекомендується ознайомитись з переліком страв, які пропонує ресторан, а також отримання інформації про можливості оплати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ