Силіконові браслети в питаннях і відповідях

Силіконові браслети в питаннях і відповідях

23.05.18 18:37 0 1291

Для тих, хто тільки збирається використовувати силу силіконових браслетів на практиці ми підготували відповіді на найбільш хвилюючі питання. І розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://mojem.com/catalog/silicone-bracelets/, в якому їх безпосередньо можна купити.

Де використовуються силіконові браслети?

Силіконові браслети можна порівняти з хлібом. Його їдять все і практично з будь-якими стравами, будь то проста їжа або вишукані шедеври шеф-кухарів фешенебельних ресторанів. Рекламні кампанії, маркетингові акції, збір коштів для благодійності, соціальні проекти, ідентифікація відвідувачів, інформування громадськості - в будь-якій сфері діяльності аксесуари з силікону справляються «на відмінно». При цьому силіконові браслети можуть бути як головним інгредієнтом, так і приємним доповненням.

Чому силікон, а не якийсь інший матеріал?

Силікон має ряд переваг, з якими можуть зрівнятися хіба що дорогоцінні метали. З тією лише різницею, що силікон набагато дешевший. А ще він довго служить, має гіпоалергенні властивості, не боїться вологи, морозу, ультрафіолету, перепадів температур і механічної дії. Плюс до всього цей «незнищуваний» рекламоносій дуже подобається людям різного віку. Його охоче носять, зберігають на пам'ять, дарують один одному і колекціонують. Яка ще рекламна штучка може похвалитися такою народною любов'ю?

Зазвичай браслети виготовляютьвсіх кольорів, а тому можна без зусиль підібрати ваш корпоративний колір або з'єднати декілька. Устаткування дозволяє компонувати два і більше кольору або створювати силіконові браслети незвичайної форми.

Яке обладнання використовується для створення силіконових браслетів? Як це відбувається?

Для створення браслетів використовується гарячий прес. Заготовки силікону у вигляді кульок викладають в форми для запікання і преса. Після цього вже готові браслети проходять етап ручної обробки, з браслета зрізають зайвий облой. Зображення на поверхні браслета наноситься способом шовкотрафаретного друку.

Як швидко можна надрукувати 100 силіконових браслетів?

Виробництво силіконових браслетів можна розділити на два види:

  1. Оперативний друк методом шовкотрафаретного друку на готових браслетах. Як правило, у нас завжди є стік основних кольорів, тому ми реагуємо оперативно, коли потрібні браслети «на вчора» - термін виконання роботи, в даному випадку складе від 1 до 3 днів при тиражі від 100-до 5000 штук;
  2. Другий спосіб - це персональне замовлення браслета згідно пантона з елементами ембосування (тиснення), з додатковою заливкою або забарвленням. До таких тиражів потрібний інший підхід. Потрібно виготовити прес форму, створити партію браслетів і потім надрукувати текст або зображення. Такі замовлення займають трохи більше часу від 14 до 21 дня, а ціна кожного примірника залежить від тиражу. Прес форма справа не дешева і її вартість розподіляється на весь тираж або оплачується замовником окремо.

Які терміни служби силіконових браслетів?

Під словом «довговічність» в разі силіконових браслетів мається на увазі термін до 10 років. За цей час гарантується, що ні сам браслет, ні інформація, нанесена на нього, не постраждають від вологи, сонця і постійного носіння.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Медичні жилети: Що вони ...
Наступна новина: Реально ли с помощью ...

КОМЕНТАРІ