Як правильно доглядати за замшевим взуттям?

Як правильно доглядати за замшевим взуттям?

24.05.18 00:12 0 1399

Замшеве взуття виглядає дуже благородно і стильно на ногах. Воно будь-якій цибулі надає чарівності. Але деякі з нас відмовляють собі в модному замшевому взутті, вважаючи що воно особливо вимогливе в догляді. Замша, звичайно, володіє деякими особливостями. За нею не так легко доглядати, як наприклад, за шкірою. Але познайомившись з правилами догляду за замшевим взуттям, ви переконаєтеся, що в цьому немає нічого складного. Тому з упевненістю купуйте сподобалися туфлі із замші. А ми з радістю розповімо, як надовго зберегти їх привабливий і шляхетний вид і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину https://marigo.com.ua/ru/muzhskaya-obuv/tufli/zamshevye/, в якому безпосредньо можна купити якісні чоловічі туфлі з замші.

Що таке замша?

Замшу роблять зі шкіри невеликих тварин, при цьому застосовуючи метод жирового дублення. Щоб поверхня вийшла бархатистою, задіюється трудомісткий процес. Тому натуральна замша відноситься до дорогого матеріалу. Його відмітними рисами є повітропроникність, стійкість і пористість.

Купуючи пару замшевого взуття, потрібно дотримуватися рекомендацій щодо догляду за нею. Адже, незважаючи на всі перераховані вище якості, з замшею важливо обходиться ніжно.

Чистка замшевого взуття

Замша боїться води. Тому не варто носити її в мокру погоду або мити водою. Якщо взуття все-таки стало вологим, то його необхідно просушити перед тим, як чистити. Для самої чистки використовуйте щітку для замші або фланелеву ганчірку. Вони м'яко видаляють бруд.

Туфлі

Якщо на ваших замшевих туфлях з'явилися плями, то кошти для їх виведення повинні бути пристосовані саме під замшевий матеріал. Ні в якому разі не застосовуйте засоби для шкіряного взуття! Це може назавжди зіпсувати замшу. Відмінно позбавляє від плям ластик. До того ж, він освіжає ворсинки, надаючи туфлям свіжості.

Використовуючи для чищення піну, розпилюйте її рівномірно, злегка протираючи взуття серветкою з фланелі або шовку. Після того, як піна підсохне, видаліть її та дайте взуттю висохнути. Такий спосіб чищення не зашкодить ворсистій поверхні і не позбавить її від яскравості кольору.

При сильних забрудненнях туфлі потрібно обробити мильним розчином з додаванням нашатирного спирту. Протріть їм замшу. Потім потрібно все протерти прохолодною водою, щоб видалити сліди миючого засобу. На закінчення взуття протирається сухою серветкою і ставиться сушитися.

Замша здатна вигоряти на сонці або в інший спосіб втрачати первісний колір. Щоб повернути її насиченість, існують спеціальні спреї. Підберіть той, який ідеально підходить за кольором.

Лайфхак по догляду за замшевим взуттям

Щоб ваша улюблена пара надовго зберегла ідеальний вид, вдавайтеся до маленьких секретів:

  • Жирні плями виводяться за допомогою ватного тампона, змоченого в нашатирі;
  • Від пилу замшу добре очищає скоринка житнього хліба;
  • Товарний вигляд ворсу повертає простий шкільний ластик;
  • Якщо туфлі або чоботи втратили форму, потримайте їх над парою від кипіння води.

Використовуючи невеликі хитрощі по догляду за замшевим взуттям, ви зможете ефективно і без особливих зусиль зберігати її привабливість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Какой мусат лучше - ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ