Як вибрати смартфон: 5 головних рекомендацій

Як вибрати смартфон: 5 головних рекомендацій

24.05.18 22:25 0 913

Асортимент сучасних мобільних телефонів не може не дивувати своєю різноманітністю. Ринок пропонує величезну кількість «розумних телефонів» різних брендів, зовнішнього вигляду і функціональних можливостей. І ця пропозиція зростає щодня. Очевидно, що в такій ситуації немає сенсу рекомендувати якийсь певний бренд або модель і стверджувати, що це найкращий смартфон у світі. Адже для кожного конкретного користувача існують свої власні критерії вибору, що визначають, який смартфон краще.

У даній статті ми не будемо робити огляд телефонів, але назвемо головні принципи, які допоможуть Вам купити смартфон своєї мрії.

Вибирайте не бренд, а операційну систему

Функціональні можливості смартфонів визначаються саме операційною системою. Сьогодні існує велика кількість ОС, але незаперечними лідерами серед них є такі - Windows Phone, iOS і Android. Саме серед цих трьох операційних систем і слід вибирати.

Найбільш популярною ОС є все ж Android. Перевагами даної системи є якісна програмна підтримка. Ще одним плюсом є те, що практично всі сучасні смартфони працюють на цій операційній системі, тому перед прихильниками Android відкривається величезна кількість доступних моделей телефонів, самих різних брендів і характеристик.

Наступною за популярністю операційною системою є iOS. Якщо Ви захочете придбати телефон на цій платформі, то Ваш вибір обмежиться тільки iPhone. Але це не проблема, так як функціональні можливості цієї ОС вражають своєю потужністю. Гаджет здивує Вас швидкою, надійною і стабільною роботою.

Windows Phone є менш популярною операційною, ніж дві попередні. Вибір мобільних пристроїв з цією системою поки невеликий, та й додатків для цієї платформи істотно менше. Значною перевагою даної ОС є наявність пакета Microsoft Office. Таким чином, хороший смартфон з даною платформою дозволить Вам виконувати ту ж роботу, що і на комп'ютері.

Діагональ екрану і розмір смартфона - гаджет повинен бути зручним

Очевидно, що чим більша діагональ екрану, то тим більші його розміри. Розмір телефону повинен бути таким, щоб їм зручно було користуватися. Якщо смартфон насилу поміщається в Вашій руці, то добре подумайте, чи потрібен Вам такий гаджет. Оптимальним варіантом є гаджети з діагоналлю в межах 5.5 дюймів. Якщо Вам захочеться телефон з більшою діагоналлю, то потрібно бути готовим до того, що такий пристрій поміститься не в кожну кишеню. Але якщо Ви шукайте смартфон для Інтернету, то кращими, все ж, будуть гаджети з великою роздільною здатністю екрану.

Найкращі смартфони завжди мають потужний процесор

Одноядерні процесори не відрізняються високою продуктивністю, тому якщо Ви розраховуєте на швидку і надійну роботу гаджета, вибирайте пристрої з двоядерними процесорами. Велика кількість ядер, також не є необхідною, адже майже всі сучасні програми добре працюють з двома ядрами. Але все ж, найкращим смартфоном для ігор є пристрої з чотирьохядерними процесорами, саме їх варто вибирати любителям мобільних ігор. При виборі гаджета потрібно також розуміти, що ціни на телефони багато в чому залежать від кількості ядер процесора.

Смартфон повинен працювати без підзарядки мінімум весь день

Інакше, навіщо Вам потрібно пристрій, який розряджається в самий відповідальний момент. Сучасні смартфони відрізняються високою функціональністю, а це в свою чергу означає, що вони витрачають більше заряду. Тому, щоб пристрій не довелося заряджати кілька разів на день, слід вибирати моделі з місткістю не менше 2000 мАг.

Чим більше пам'яті - тим краще

Погодьтеся, що неприємно, коли на телефоні немає місця для улюбленої музики, фотографій і відео. На щастя, майже всі сучасні новинки телефонів підтримують карти пам'яті, тому зі зберіганням великого обсягу інформації проблем не виникне. Тільки якщо Ви вирішите придбати iPhone, Вам доведеться обходитися вже вбудованим об'ємом пам'яті, але і там він цілком великий.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Готелі в Одесі: Ціни на ...
Наступна новина: Какую машину лучше всего ...

КОМЕНТАРІ