Степан Барна: Схема планування території Тернопільщини буде дороговказом розвитку нашого регіону (вiдео)

Степан Барна: Схема планування території Тернопільщини буде дороговказом розвитку нашого регіону (вiдео)

25.05.18 09:59 0 539
Для нас важливо, щоб кожен житель нашого краю, кожен потенційний інвестор бачив в якому напрямку буде розвиватися наша область. Найважливіша складова це те, що стратегія розвитку буде передбачати не лише узгодження інтересів держави, а й також визначення пріоритетних напрямів розвитку нашої області. Про це зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час представлення схеми планування.

Він наголосив, що завдяки отриманню міжнародних транспортних коридорів Тернопільська область буде інтегрована в загальнонаціональну та загальноєвропейську стратегію розвитку. до слова, в області триває ремонт міжнародних магістралей М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече (на відрізку Тернопіль-Кременець), М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (в частині Тернопіль-Підволочиськ) та М-09 Тернопіль-Львів. Дві останні магістралі є частиною транснаціонального коридору Go Highway.

«Ми переконані, що потенційні інвестори, представники бізнесу, котрі будуть бачити цей детальний план-схему планування території, зможуть відповідно працювати над розвитком власної інфраструктури та над власними капіталовкладеннями. Водночас, я дякую за проведену роботу працівникам проектної організації та управління містобудування та архітектури облдержадміністрації. Сподіваюся, що для потенційних інвесторів, які будуть з нами працювати ця схема планування території буде дороговказом розвитку нашого регіону», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Тітарчук: ...
Наступна новина: Центральними вулицями ...

КОМЕНТАРІ