Андрій Гундер: Найкраща реклама для Тернопільської області – це інвестори,які тут успішно працюють

Андрій Гундер: Найкраща реклама для Тернопільської області – це інвестори,які тут успішно працюють

25.05.18 10:18 0 569
Американська торговельна палата рада підписати Меморандум про співробітництво із Тернопільською обласною державною адміністрацією. Цей меморандум дозволить бізнесу довідуватися про Тернопільську область і можливості інвестування тут. Тому я досить оптимістично налаштований і гадаю, що результати від нашого співробітництва будуть уже найближчим часом. На цьому акцентував Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні під час щорічного Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST - 2018», в рамках якого область налагоджує міжнародне співробітництво.

«Певні результати ми уже маємо. Буквально за кілька місяців у Тернополі ми побачимо відкриття американського ресторану Макдональдс. Гадаю, що це буде також додатковим сигналом для бізнесу приходити інвестувати у Тернопільську область. Для нас важливо, який в області бізнес-клімат, наскільки легко вести бізнес. І Тернопільщина у цьому питанні – серед лідерів. Взагалі Україна підняла на 61 місце по рейтингу Світового Банку. З 137 – на 76!», - зазначив Андрій Гундер.

Він також підкреслив, що інвестори не шукають привілеїв, інвестори шукають справедливості, щоб інвестиції, які вони вкладають, були захищені, а також, щоб була налагоджена співпраця з органами державної влади. Водночас, він наголосив, що найкраща реклама для Тернопільської області – це інвестори, які тут уже успішно працюють.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові стартує ...
Наступна новина: Тернопільські студенти ...

КОМЕНТАРІ