Юні спортсмени з Тернополя вдало виступили на Всеукраїнській спартакіаді «Повір у себе»

Юні спортсмени з Тернополя вдало виступили на Всеукраїнській спартакіаді «Повір у себе»

25.05.18 08:48 0 448
В Миколаєві, у басейні СКПБ «Водолій», відбулися фінальні змагання ХХV Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей з вадами слуху, присвячені 27-ій річниці Незалежності України. Змагання проходили у двох вікових групах: старша – діти 2003-2004 років народження та молодша – діти 2005-2007 років народження. В змаганнях взяли участь 56 спортсмени з 12 областей України та міста Києва. Від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» змагалося три учасники Кушнірук Соломія, Мороз Віталія та Султанов Ілля.

Відтак, у молодшій групі серед дівчат Кушнірук Соломія (2006 р.н.) на дистанції 50 м на спині посіла сьоме місце, на дистанції 100 м на спині – третє місце, на дистанції 50 м вільним стилем – восьме місце. Тренер спортсменки Федчишин Ольга.

Мороз Віталія (2005 р.н.) у молодшій групі серед дівчат на дистанції 100 м вільним стилем посіла друге місце, на дистанції 50 м вільним стилем – друге місце, на дистанції 50 м батерфляй – перше місце. Готували спортсменку до змагань тренери Мазур Світлана та Федчишин Ольга.

Серед юнаків старшої групи КМСУ Султанов Ілля (2003 р.н.) на дистанції 100 м вільним стилем посів перше місце, повторив норматив КМСУ, на дистанції 50 м вільним стилем також здобув перше місце і повторив норматив КМСУ, і ще одну перемогу виборов на дистанції 50 м батерфляй та повторив норматив КМСУ. Тренери - Дзюбановська Марина та Федчишин Ольга.

Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт» вітають спортсменів та тренерів і висловлюють щиру подяку директору комунального закладу ДЮСШ №2 Рибаку Андрію Григоровичу за надання можливості безкоштовного використання басейну для тренувальних занять дітей з інвалідністю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові на зупинках ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ