Найбільш часті несправності в мотоблоках

Найбільш часті несправності в мотоблоках

25.05.18 15:15 0 2069

Мотоблок можна віднести до категорії сільськогосподарської техніки. Звертаємо увагу, що сучасні мотоблоки є «помічниками» фермерів навіть невеликих господарств, адже за їх допомогою вони можуть суттєво спростити собі життя.

Конструкція

Мотоблок складається з двигуна, ходової частини, трансмісії, системи управління і системи агрегатування, інших складових. Різні виробники пропонують мотоблоки, які працюють на бензинових, а також дизельних двигунах.

Сфера застосування мотоблоків

Мотоблоки використовуються для обробки грунту. Це може бути суцільне орання або підгортання. Але дана техніка використовується для роботи на невеликих земельних ділянках. Багато фермерів використовують невеликі компактні мотоблоки для внесення в ґрунт різних добрив. Також мотоблоки можна використовувати для скошування трави в літній період часу, а також прибирання снігу - в зимовий час.
Найбільш часті поломки в мотоблоках

Досить часто мотоблоки піддаються значним навантаженням, тому деякі деталі і складові даного роду сільськогосподарської техніки виходять з ладу. Саме тому, кожному власнику даної техніки знадобляться запчастини для їх залізнох коней.

Основні поломки мотоблоків

В мотоблоках найбільш частими поломками є наступні:

  1. Вихід з ладу двигуна мотоблока. Наприклад, якщо двигун мотоблока не запускається, то причиною такого роду несправності може бути несправність механізму запалювання, засміченість голчастого механізму карбюратора або крана в паливному баку. Якщо ж двигун мотоблока запускається, але працює «нерівно» з перебоями, то варто перевірити повітряний фільтр мотоблока;
  2. Несправність трансмісії мотоблока. Причинами даного роду поломки можуть бути наступні моменти: знос дисків, шестернею і підшипників, неправильно встановлені сальники і отже є текти масла, інші моменти;
  3. Поломка кікстартера, причиною якої зазвичай є разогнувшісь місця кріплень пружин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ