Переваги використання євроруберойду

Переваги використання євроруберойду

25.05.18 23:36 0 1743

Складно уявити будівельні роботи зі зведення будинків, в яких не були б задіяні рулонні бітумні матеріали. Руберойд - універсальний будівельний матеріал, що використовується для вирішення різних завдань, пов'язаних, в основному, з гідроізоляцією.

За весь час існування руберойду безперервно змінювалася технологія його виробництва, змінювалася і його конструкція. На сьогоднішній день особливу популярність отримала різновид цього будматеріалу, іменована як євроруберойд.

Це дуже популярний матеріал і купити його в Україні не складе великих труднощів. У чому ж полягають його відмінні властивості і якості і що виділяє його серед інших аналогів? Відповімо на ці питання.

Переваги євроруберойда

Настільки високі експлуатаційні характеристики цього будівельного матеріалу пов'язані, в першу чергу, з його конструкцією, яка виглядає наступним чином (починаючи з зовнішнього шару):

  • Мінеральне посипання - крупнозернистий пісок, тальк, азбест, сланцева суміш і т.п.;
  • Легкоплавкий бітумно-полімерний матеріал;
  • Основа з не гниючого синтетичного матеріалу - склотканина, стеклохолст, поліефіри та інше;
  • Додатковий шар з бітумно-полімерного матеріалу;
    Захисна плівка, в якості якої може виступати як поліетилени, так і мінеральне посипання.

Можна помітити, що в євроруберойд, на відміну від традиційних аналогів - наприклад, толю або пергаміну - в якості основи використовується не картон або папір, а міцні синтетичні матеріали. Саме завдяки цьому даний будматеріал здатний забезпечити набагато кращу гідро- і вологоізоляцію.

Серед інших переваг Еврорубіроід також слід відзначити:

  1. Висока зносостійкість;
  2. Еластичність і міцність на розрив;
  3. Більш висока стійкість до перепадів температур;
  4. Зручність і простота в укладанні.

Єдиний недолік євроруберойду - ціна. Відносно висока вартість пов'язана, в першу чергу, з більш складним виробництвом будівельного матеріалу і використанням більш якісних компонентів. Однак, варто зазначити, що ціна повністю виправдовує себе, тому що євроруберойд здатний прослужити більш тривалий термін на відміну від інших руберойдів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Прикраси на зап'ясті: ...
Наступна новина: Айфон 5s: Главные плюсы и ...

КОМЕНТАРІ