У Житомирі обговорили перспективи виробництва органічних продуктів на території області

У Житомирі обговорили перспективи виробництва органічних продуктів на території області

28.05.18 10:55 0 482
Важливість та актуальність процесу органічного виробництва, виготовлення екологічних продуктів та дієвий маркетинг продукції обговорили учасники науково-практичної конференції.

VI Міжнародна конференція «Органічне виробництво і продовольча безпека» пройшла 25 травня, у Житомирському національному агроекологічному університеті.

— Від імені голови Житомирської ОДА присутніх привітав начальник управління агропромислового розвитку Руслан Кирилюк: « Житомирщина активно розвиває органічне виробництво – 13 агропідприємств області займаються виготовленням органічної продукції. Це не тільки сприяє покращенню стану здоров'я жителів, а й дозволяє раціонально використовувати природні ресурси. ОДА підтримує виробників органічної продукції та допомагає їм проходити сертифікацію. Розвиток органічного виробництва є одним із пріоритетних і перспективних напрямків, тому в області є всі шанси вийти на лідерські позиції у цій сфері».

Мета конференції – ознайомлення з результатами наукових досліджень, практичним досвідом та обмін думками щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва в Україні.

Представник проекту «Німецько-української співпраці в галузі органічного землеробства» Елізабет Рюег презентувала результати проекту щодо процесів органічного виробництва, аспектів переробки, збуту, контролю та сертифікації.

Також учасники обговорили теми:

* формування продовольчої безпеки;

* органічних технологій виробництва в агрономії;

* особливості виробництва органічної тваринницької продукції;

* маркетингу органічної продукції;

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Власники «Карти ...
Наступна новина: У Житомирі проходить ...

КОМЕНТАРІ