Житомирщина: перший інклюзивно-ресурсний центр області відкриють в Новогуйвинській гімназії 1 вересня

Житомирщина: перший інклюзивно-ресурсний центр області відкриють в Новогуйвинській гімназії 1 вересня

28.05.18 08:26 0 566
У Новогуйвинській гімназії більше місяця працює ресурсна кімната і медіатека, а з початку нового навчального року буде відкритий перший в області інклюзивно-ресурсний центр.

Для оцінки роботи ресурсної кімнати і медіатеки 25 травня, до гімназії приїхали начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Лариса Шевчук, представниця Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні Віра Шелест, молодший польовий радник з питань захисту Аніта Ронер та радник з довгострокових рішень Юрій Арнаутов.

Саме завдяки міжнародній підтримці Новогуйвинська гімназія змогла облаштувати першу в області ресурсну кімнату орієнтовану на адаптацію психологічного та фізичного здоров'я дітей з особливими потребами.

Оглядаючи медіатеку та ресурсну кімнату Віра Шелест наголосила: «Проект втілювався досить легко і результат був швидким та якісним. Ми дякуємо за цю роботу керівництву області, керівництву гімназії. Адже саме це дало змогу із самого початку запевнитися, що робота буде виконана на такому високому рівні. Сподіваємося, що це стане прикладом і головне – матиме результат для навчання дітей. Нам було приємно робити внесок у їх майбутнє».

Директор гімназії Людмила Мозгових запросила всіх 1 вересня приїхати вже на урочисте відкриття інклюзивно-ресурсного центру, який став першим, де вже розпочалися роботи з облаштування.

Нагадаємо, що 22 травня Microsoft оглянули Романівську гімназію, де працює проект НУШ та діти вчаться за програмою «Розумники».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат України зі ...
Наступна новина: Причини об’єднання двох ПТУ ...

КОМЕНТАРІ