На Тернопіллі нас цікавлять інвестиції в машинобудування та в аграрний сектор – Степан Барна на зустрічі з послом Фінляндії

На Тернопіллі нас цікавлять інвестиції в машинобудування та в аграрний сектор – Степан Барна на зустрічі з послом Фінляндії

28.05.18 11:55 0 522
В рамках проведення Міжнародного інвестиційного форуму на Тернопільщині відбуваються робочі зустрічі з представниками іноземних делегацій та послами закордонних держав з керівництвом області. Відтак під час офіційного візиту Посла Фінляндської Республіки в Україні Юха Віртанена, голова облдержадміністрації Степан Барна разом із заступником з економічних питань Ігорем Вонсом, обговорили ряд важливих питань.

Під час зустрічі йшлося про розвиток сфери енергоефективності, відновлювальної енергетики та альтернативних видів палива.

«Нам важлива співпраця з вами у багатьох галузях. Це також стосується і аграрного сектору, і машинобудівного. Не оминаймо і гуманітарні зв'язки. Ми маємо чим обмінюватися, адже і у нас, і у вас – багата культура, духовність, цікаві традиції. Тому ми будемо раді пізнати їх та популяризувати», – підкреслив Степан Барна.

Обговорили під час зустрічі також ймовірність проведення днів Фінляндії на Тернопіллі.

«Організаційно ми все допоможемо. Від вас потрібне лише цікаве змістовне оформлення. Ми з задоволенням приймемо вас в гості, тим паче, що у нас на завершальному етапі ремонт дороги Львів-Тернопіль. Тому тепер маємо чудове сполучення з Європою», – додав очільник області.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1278747435562172

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Житомира ...
Наступна новина: Тернопільщина отримала ...

КОМЕНТАРІ