Як швидко навчитися грати на гітарі?

Як швидко навчитися грати на гітарі?

28.05.18 00:57 0 125106

Багато хто з нас задавався питанням: Як навчитися грати на гітарі (как научиться играть на гитаре), швидко отримати тисячі шанувальників і стати рок-зіркою? Дивувати друзів і подруг, виконуючи всіма улюблені хіти? Але так і не доторкнулися або навіть починали займатися, і потім кидали, не встигнувши навчитися грати.

Навчитися грати на гітарі власноруч

Так, освоєння гітари - це не швидко, важко, а на початку навіть боляче, поки пальці не звикнуть і не загрубіють. Більшість кидає гітару саме на початковому етапі.Звичайний і найдоступніший варіант - це навчитися грати на гітарі своїми силами. Такий шлях обрали багато відомих музикантів - це складно, але можливо. Головне бажання і терпіння, щоб вистачило наполегливості довести справу до кінця.

Плюси

В наш час з Всесвітньою Павутиною можна знайти буквально все. Всіляких відео-уроків, довідкової літератури та самовчителів просто величезна кількість. На будь-який смак і колір, з будь-яким рівнем складності, як для зовсім чайників, так і для професіоналів. Залишається тільки загугли, знайти підходяще і запастися терпінням. Безсумнівно, це підвищить Вашу впевненість в собі. Як же приємно самостійно досягти чого-небудь! У нашому випадку, розвинути навички та навчитися грати на музичному інструменті - це реально значуще досягнення! Як тільки почне виходити, Ви відчуєте гордість за себе і станете набагато впевненіше. Ви зможете вразити свою другу половинку і друзів, сказавши, що освоїли гітару самі. Особливо якщо будете займатися таємно, а під кінець зробите несподіваний, але приємний сюрприз у вигляді виконання улюблених пісень під звучання гітари.

Мінуси

Складнощі можуть виникнути в налаштуванні гітари і вивченні акордів. Правда і те й інше лікується за допомогою інтернету. Налаштувати гітару можливо не тільки на слух, але і за допомогою тюнера, який купується в музичному магазині. Також використовуються додатки, де ви слухаєте, як повинна звучати нота і за аналогією налаштовуєте струни. Робити це легше, ніж просто на слух. З акордами простіше. Варто відшукати більш відповідний для Вас відео-урок або текстовий матеріал з доступними поясненнями. Далі, справа за малим - постаратися вникнути. У будь-який момент може здатися, що це занадто складно і взагалі не для Вас! Або просто стане лінь: Ви пропустіть день, потім другий і, врешті-решт, гітара піде припадати пилом в найдальший кут кімнати. На жаль. Щоб цього не сталося, завжди пам'ятайте про плюси. Маленька перемога над собою і нову навичку в скарбничці буде кращим винагородою!

Навчитися за допомогою репетитора

Якщо займатися самостійно - це не про Вас, а фінансові можливості дозволяють, то можна знайти репетитора, який зможе розповісти з чого почати і вбереже від типових помилок. Головне - знайти відповідного фахівця. Якщо пощастить, з Вами може працювати невизнаний геній, а можете наштовхнутися на повного профана.

Плюси

Індивідуальний підхід, розробляється індивідуальний навчальний план під Вас. Вся увага тільки Вам. Чи зможете розібрати всі свої косяки. Спокійно задати хвилюючі питання або в разі необхідності повернутися до чогось пройденого раніше. Якщо це виїзний репетитор, то і зовсім не доведеться виходити з дому. Зручний час. Рідні стіни допомагають.

Мінуси

Хороші репетитори зі стажем за свої уроки беруть дорого. Знайти хорошого репетитора складно. Є ймовірність нарватися на недоучок або безвідповідальних викладачів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Айфон 5s: Главные плюсы и ...
Наступна новина: 15 переваг відпочинку в ...

КОМЕНТАРІ