Який фрезер для манікюру вибрати?

Який фрезер для манікюру вибрати?

28.05.18 21:36 0 970

Нещодавно серед манікюрних інструментів з'явилася новинка, яка швидко завоювала популярність. Це фрезер, який являє собою пристрій з ручкою, з'єднанану з приладом спеціальним приводом. Ручка оснащується насадками. Кількість насадок і їх форма залежать від моделі апарата, з їх допомогою проводиться нейл-обробка, так званий апаратний спосіб європейського манікюру. Фрезер здатний обробляти не тільки справжні нігтьові пластини, але і матеріали для штучних нігтів - гель і акрил. До речі, придбати його можна в інтернет-магазині https://million-nails.com.ua/.

Апаратна обробка: Спосіб і переваги

Апаратний манікюр все більше затребуваний, тому що він істотно прискорює процес обробки. Якщо ви вирішили вдатися до розглянутого пристрою, вам не потрібно користуватися небезпечними ріжучими інструментами, які можуть нанести травму, всілякими розм'якшуючими складами, від яких можуть виникнути негативні реакції на шкірі. Фрезерна обробка гранично проста і може застосовуватися в будинку. Її етапи:

  • очищення нігтів від лаку розчинами;
  • зсування кутикули апельсиновим стилусом;
  • обробка кутикули фрезером;
  • підпил і шліфування нігтів іншими видами насадок (їх вибирають індивідуально);
  • нанесення крему або масла, легкий розслабляючий масаж на руках і нігтях (особливу увагу необхідно приділити в зоні навколо нігтя).

Критерії правильного вибору фрезера для манікюру і нарощування нігтів

Всі фрезери можна умовно розділити на три типи: навчальні, професійні і домашні (напівпрофесійні). Відрізняються вони потужністю, педалями для регулювання швидкості, кількістю насадок, якістю всіх комплектуючих вузлів. Всі ці моменти визначають ціну приладу. Купуючи фрезер, ви повинні виходити зі своїх цілей: яку обробку хочете робити (маєте намір працювати тільки з руками, або вас цікавить і педикюр), які матеріали для нігтів бажаєте використовувати. Звичайно, ви зверніть увагу і на зовнішні особливості - розмір, форма, колір.

Для салонного застосування підходять потужні фрезери з великою кількістю насадок. Взагалі, в ідеалі чим більше насадок - тим буде краще: різні процедури з нігтьової пластиною вимагають особливого підходу, особливих інструментів. І дуже добре, коли у вас є вибір. Це прискорить обробку, зробить її простішою і безпечнішою. Майстру відмінно підійде апарат потужністю від сорока до шістдесяти Ватт, що працює зі швидкістю тридцять тисяч поворотів за хвилину. І вже зовсім відмінна модель - потужністю понад шістдесят Ватт (до ста), що робить в хвилину сорок і п'ять тисяч поворотів.

Для роботи вдома цілком можна обзавестися більш скромним приладом, потужність якого буде близько п'ятнадцяти - сорока Ватт, а швидкість - приблизно двадцять тисяч оборотів. Однак для нарощування даний фрезер не підійде: гелеві і акрилові матеріали для нігтів він не може «взяти». Сильніші пристрою зажадають від вас певних навичок. Якщо ви володієте ними, то можете купити додому і професійну модель, але, звичайно, зовні вона повинна бути більш компактною.

Якщо ви вирішуєте купити фрезер для манікюру, завжди дивіться, чи є гарантія. Зазвичай вона надається на рік. Велике значення слід надавати виробнику: у дивних фірм, назва яких вам ні про що не говорить, не купуйте. Перед придбанням вивчіть відгуки користувачів про ту чи іншої моделі, що сподобалася вам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ