Дитяча постільна білизна: Як вибрати?

Дитяча постільна білизна: Як вибрати?

28.05.18 21:40 0 712

Зовсім не саме головне в дитячій білизні забарвлення і яскраві фарби: головну роль грає якість тканини, з якої пошита білизна. Як же вибрати той самий комплект білизни для дитячого ліжечка, який не буде линяти, буде м'яким і зручним, на якому вашому малюку буде спати солодко?

Перерахуємо головні критерії вибору дитячої постільної білизни і підбору матеріалу для нього і розповість нам про це співробітник компанії asik.com.ua, яка безпосередньо її виробляє.

Натуральні тканини

Перш за все, дитяче постільна білизна має бути зшита з натуральних тканин - бавовняних або лляних. Вони пропускають повітря і вбирають вологу, міцні, що не виводиться пранням і не линяють, і найголовніше - гіпоалергенні. Кращі матеріали - фланель, бязь, сатин, поплін, суперкоттон і ситець.

Забарвлення

Тканина дитячої постільної білизни повинна бути міцно забарвлена - щоб не линяти при пранні і не залишати слідів на шкірі дитини. Також обов'язково потрібно дізнатися, які барвники використовувалися виробником при виробництві комплектів і чи є сертифікати на них. Важливо простежити за тим, щоб в складі барвників не було алергенів і фарба була повністю безпечна не тільки для дитячого, але і для здоров'я дорослої людини. Колір білизни, звичайно ж, вибираєте ви самі: сьогодні ринок пропонує величезну кількість кольорів, квітів, сюжетів тощо.

Безпека білизни

Безпека білизни - це одна з головних вимог до дитячого комплекту білизни. Не повинно бути блискавок, гудзиків, дрібних деталей, які можуть відірватися і потрапити дитині в рот. Зверніть увагу на шви: вони також повинні бути акуратно оброблені і, бажано, повинні бути внутрішніми.

Зручність

Діти - це великі непосиди, навіть уві сні. Тому важливо, щоб постільну білизну не можна було легко зімняти і, по можливості, простирадло на дитячому комплекті було з гумкою: це допоможе уникнути ранкового пробудження на голому матраці з простирадлом, збитим в куті ліжка.

Висновки

Сьогодні ви дізналися, які головні критерії вибору постільної білизни для дітей. Тому бажано запам'ятати їх і використовувати при покупці. Ніколи не забувайте, що здоров'я ваших дітей залежить від ваших вчинків. Тому будьте здоровими і щасливими!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Який фрезер для манікюру ...
Наступна новина: Найчастіші поломки в ...

КОМЕНТАРІ