Як вибрати фасон і розмір сукні?

Як вибрати фасон і розмір сукні?

28.05.18 21:58 0 1157

При покупці сукні важливо вибрати правильний розмір і фасон для вашої фігури. І особливі труднощі виникають при виборі сукні для повної фігури. Яких правил слід дотримуватися, щоб плаття виглядало на вас гармонійно, і ви подобалися собі в дзеркалі? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину https://moda-vik.com.ua/, в якому його безпосередньо можна купити.

При виборі сукні для повних жінок великого розміру слід враховувати особливості своєї фігури. У кого-то вага розподіляється рівномірно і навіть при надмірній вазі добре помітна талія. Хтось більше гладшає у верхній частині, а ноги при цьому залишаються стрункими. Буває і так, що сильно повніють руки і ноги.

Тому, якщо у вас при зайвій вазі добре вимальовуються пропорції грудей, талії і стегон, але при цьому дуже повні ноги, необхідно уважно підійти до вибору довжини сукні. Довжину сукні варто вибирати до того місця, де проблемна зона ніг закінчується. Іноді краще купити плаття в підлогу (плаття максі) великого розміру.

А ось якщо ви володарка струнких ніг, то вам варто сміливо вибирати плаття великого розміру довжиною до коліна або до середини коліна. Плаття такої довжини добре підійдуть для повних жінок невисокого зросту. Для святкового заходу ви можете вибрати коротку сукню з відкритою спиною для повних. За умови, що ви дійсно можете оголити спину. Короткі пишні сукні для повних жінок можуть зробити фігуру ще більш об'ємною, тому з ними будьте обережні.

Якщо у вас проблемна зона в області живота і вашу фігуру можна віднести до «яблука», то варто вибирати плаття із завищеною лінією талії. Вам добре підійдуть сукні-трапеції для повних жінок, сукні А-силуету. Вибирайте сукні-сарафани в стилі ампір для повних жінок. Такі сукні підкреслять вашу жіночність і приховають проблемну ділянку. Варто уникати суконь з плісировкою, поясів на талії.

Обережно підходьте до вибору кольору. Пам'ятайте, що світлі кольори повнять, а темні навпаки візуально роблять фігуру стрункішою. Якщо ви хочете купити червону сукню для повних, то краще вибирати його в темних тонах. Червоний також може зробити фігуру ще об'ємнішою. Зате добре підійде маленьке чорне плаття-футляр прямого крою.

Якщо ви вибираєте сукню-футляр великого розміру, то бажано, щоб воно було вільного крою, а не облягало. Плаття-футляр для повних жінок буде добре виглядати на володарці грушоподібної фігури, при якій проблему доставляють широкі стегна. У них добре виражена талія, тому можна купувати сукні з поясами на талії, драпіруванням, воланами і рюшами у верхній частині.

Для тих, у кого повні груди і взагалі верхня частина (руки, плечі) підійдуть сукні з довгими рукавами або рукавами, що прикривають плечі. Можна підкреслити груди, вибравши сукню великого розміру для повних з глибоким декольте. Але головна умова - воно не повинно бути мале в грудях. Якщо при цьому у вас добре виражена талія, пропорційні стегна і стрункі ноги можете приміряти плаття з басками для повних.

При виборі сукні для повних жінок звертайте увагу на тканину. Вона не повинна бути занадто щільною, тому що зробить фігуру ще більш громіздкою і важкою. Вибирайте легкі тканини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як доглядати за волоссям?
Наступна новина: Скляні двері: Основні плюси ...

КОМЕНТАРІ